Yükseltmenin ne kadar yapıldığıyla ilgili net bir ölçü veremem. Tahminime göre 15-20 cm arasında bir yükselme oldu. Difransiyelin aşağıya indirilme olayı ise, normal olarak difransiyeli tutan vidaların arasına 5-6 tane pul konuldu ve öyle sıkıldı. Şu anda akslarla ilgili bir sıkıntı görünmüyor.
Herkese selam aracın gerçekten çok güzel olmuş. Bende yeni aldım niva yı ufak tefek değişiklikler yaptım ama sizden fikir alacağım çok şey olduğuna inanıyorum... Benim merak ettiğim konu bu çamurlukları genişletme işlemini nası yaptınız ve ne kadar mal oldu söyleye bilir misiniz...
34 UY 5513 Plakalı aracın sahibine duyurum...artık sitelerde göremiyorum niva'nızı gözüm hep arıyor sizi özellikle deniz kenarına bi Niva için bide Taunus için iniyorum ne yazıkki 2 aracıda göremiyorum uzun bi süre bakan birisi hırsız gözü ile bakmayın o benim
34 UY 5513 Plakalı aracın sahibine duyurum...artık sitelerde göremiyorum niva'nızı gözüm hep arıyor sizi özellikle deniz kenarına bi Niva için bide Taunus için iniyorum ne yazıkki 2 aracıda göremiyorum uzun bi süre bakan birisi hırsız gözü ile bakmayın o benim
Ruhsata işletmeye gerek varmı bende bilmiyorum hatta bu bilgi banada lazım ama sanırım 55 w sınırı var geçmemesi gereken, kapakları takılı olmalı gibi kulaktan dolma bilgilerim var. Muayenede de hafif kusur yazılıyormuş.