nif dagında belgesel çekimi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan efemete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,995

efemete

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
öncelikle herkese kucak dolusu merhaba buca ya baglı 4 köyde belgesel çekimi yapılacak aynı zamanda off road ile ugraşan arkadaşlara yer vermek istiyoruz iletişim kurarsanız sevinirim degerli offroad tutkunu arkaşlara duyurulur ... yardımlarınızı bekliyorum dostlar
 

Etiketler
Ynt: nif dagında belgesel çekimi

Hoşgeldiniz, konuyu biraz daha açabilir misiniz acaba? mesela belgeselin ana konusu,program içinde nelere yer verilecek, hangi kanallarda yada nerede yayınlanacak ? Tsk ederim.
saygılar..
 

Ynt: nif dagında belgesel çekimi

cevabınız için teşekkürler konu bölgenin tanıtılması amacı : vatandaşı köylere ve doga sporlarına teşvik etmek kültürel mirasları sonraki nesile taşımak buca belediyesi olarak çekip vatandaşa dagıtacaz ben genel sanat yönetmeniyim belediyede doga sporları yapan arkdaşlardan yardım istiyorum parkurlar konusunda bir gezi sırasında çekim yapmak istiyoruz bide
 

Ynt: nif dagında belgesel çekimi

ben tsk ederim. Nif dağı her tür doğa sporunun İzmirdeki en yaygın merkezi gibi.biz de İzmir ve çevresinde off-road yaparak keşif gezileri yapıyoruz sık sık zaten. facebokta da gurubumuz hakkında fotolara da bakabilirsiniz: SMYRNOFF Offroad gurubu. bu arada bende Büyükşehir Belediyesindeyim. inşallah şartlar elverirse çekimlerinize katkıda bulunmak isteriz..
 

Ynt: nif dagında belgesel çekimi

bu pazar yapılcak galiba bu gezi?
istanbuldan var mı gelecek?
benim zj de yukseltme falan yok, eşlik etmem mumkun mu acep?

aracı aldık daha bi yere gittigmz yok, belki start ı izmir le veririz :smiley:
 



Ynt: nif dagında belgesel çekimi

verdiğiniz bilgilerden dolayı ve gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim şu an belgeselin alt yapısı oluşmakta gerçekleşme aşamasında hepbirlikte organizasyonu yapıp siz off road yaparken bizde çekimleri yaparız ve sizlerden bilgi alırız . en yakın zamanda görüşmek dilegiyle hoşçakalın . organizasyon bu pazar degildir bir yanlış anlaşılma olmasın ben sizlere tarih bildiricem o günde buluşmak üzere ... iyi akşamlar .....
 

Ynt: nif dagında belgesel çekimi

efemete kardes bu pazar sizin degil ama kendi aramizda bir gezimiz var.
Gezens nickli arkadas onu kastetmis herhalde.
Gezens arkadas her turlu gelebilirsiniz.Cogumuzun araci zaten standart.
 



Ynt: nif dagında belgesel çekimi

Bu konuda bende destek için hazırımKemalpaşada Hasan Öztürk Abimizde severek böyle bir organizasyona katılacaktır sanırım
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,020
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst