Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,142
Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

...

27.jpg

20_Edited.jpg

07_Edited.jpg

18_Edited.jpg

23.jpg

Etiketler

Bişey diyecem Serhat abi,
ara sıra çocuğu araba içinde de taşı ;D

Fotoğraflar çok güzel

Kardeşim, adam yerinmde durmuyorki, DEFENDER de uçmuyo, buda habire yukarılara çıkıcam diyip duruyor.

Getir şu UÇAN DEFENEDER ı da adam araba görsün. ;D ;D

Arkadaşlar, araç rengi sarıya kaçtığından, bir arkadaşımız SARICA (WASP) ismini önermişti, bu isim oradan kalmadır. Sarıca da nedir derseniz oda bir ARI çeşidir. ;)

wasp.jpg

Resimler manzara hepsi çok güzel elinize,ayağınıza sağlık,tekrarında görüşürüş inşallah.

wasp'a iyi bak ;) ;) :D :D

AKAZ41' Alıntı:
Resimler manzara hepsi çok güzel elinize,ayağınıza sağlık,tekrarında görüşürüş inşallah.

wasp'a iyi bak ;) ;) :D :D

Doktor teşekkür ederim, bu sefer seninle kısmet değilmiş, bir dahakine artık.

sertem41' Alıntı:
Arkadaşlar, araç rengi sarıya kaçtığından, bir arkadaşımız SARICA (WASP) ismini önermişti, bu isim oradan kalmadır. Sarıca da nedir derseniz oda bir ARI çeşidir. ;)

Abi sorma nedenim biraz değişikti :smiley: Ben 35 yıllık hayatımda 2 adet WASP bilirim ..Birincisi Metal Müzik Grubu , İkincisi de Irkçı Anglosakson bir tarikat..

SARICA diye bir arı ismi olduğunu yeni öğrendim :smiley: Gömleklerinizin kollarından bişeyler çıkarır gibi oldum ama ;D Senin açıklaman işi tam olarak rayına oturttu ..

Sağolasın

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Abi sorma nedenim biraz değişikti :smiley: Ben 35 yıllık hayatımda 2 adet WASP bilirim ..Birincisi Metal Müzik Grubu , İkincisi de Irkçı Anglosakson bir tarikat..

SARICA diye bir arı ismi olduğunu yeni öğrendim :smiley: Gömleklerinizin kollarından bişeyler çıkarır gibi oldum ama ;D Senin açıklaman işi tam olarak rayına oturttu ..

Sağolasın

Cenk
O zaman ingiliz arabası olan land'e daha da bi anlamlı olur wasp , malum ırkçı anglosakson tarikatsa. :D

WASP: White - Anglo Saxon - Protestant

Serhat bu ismi arabalarına koyduğunda şaşırmıştım ilk gördüğümde.

İngiliz kökenli Amerikan elit grubu için kullanılır.
Bu grup Katolikler, Siyahlar, Hispanikler, Slavlar, Yahudiler, Asyalılar vs sayamadığım diğer tüm köken ve grupların hepsini dışlarlar, sevmezler. Irkçı temalıdır.

Fakat bunu kullanıcı adı olarak alan arkadaş, bu anlamıyla değil de hayranı olduğu Heavy Metal grubunun ismi olarak almıştır kendine diye düşünüyorum.
Yine de bu metal grubu da ırkçı temalı bir gruptur, boşuna gruplarının adını WASP koymamışlar yani.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
pirayeji

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR