KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar, araç rengi sarıya kaçtığından, bir arkadaşımız SARICA (WASP) ismini önermişti, bu isim oradan kalmadır. Sarıca da nedir derseniz oda bir ARI çeşidir.
Arkadaşlar, araç rengi sarıya kaçtığından, bir arkadaşımız SARICA (WASP) ismini önermişti, bu isim oradan kalmadır. Sarıca da nedir derseniz oda bir ARI çeşidir.
Abi sorma nedenim biraz değişikti Ben 35 yıllık hayatımda 2 adet WASP bilirim ..Birincisi Metal Müzik Grubu , İkincisi de Irkçı Anglosakson bir tarikat..
SARICA diye bir arı ismi olduğunu yeni öğrendim Gömleklerinizin kollarından bişeyler çıkarır gibi oldum ama ;D Senin açıklaman işi tam olarak rayına oturttu ..
Abi sorma nedenim biraz değişikti Ben 35 yıllık hayatımda 2 adet WASP bilirim ..Birincisi Metal Müzik Grubu , İkincisi de Irkçı Anglosakson bir tarikat..
SARICA diye bir arı ismi olduğunu yeni öğrendim Gömleklerinizin kollarından bişeyler çıkarır gibi oldum ama ;D Senin açıklaman işi tam olarak rayına oturttu ..
Serhat bu ismi arabalarına koyduğunda şaşırmıştım ilk gördüğümde.
İngiliz kökenli Amerikan elit grubu için kullanılır.
Bu grup Katolikler, Siyahlar, Hispanikler, Slavlar, Yahudiler, Asyalılar vs sayamadığım diğer tüm köken ve grupların hepsini dışlarlar, sevmezler. Irkçı temalıdır.
Fakat bunu kullanıcı adı olarak alan arkadaş, bu anlamıyla değil de hayranı olduğu Heavy Metal grubunun ismi olarak almıştır kendine diye düşünüyorum.
Yine de bu metal grubu da ırkçı temalı bir gruptur, boşuna gruplarının adını WASP koymamışlar yani.