Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,207
Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

tanerefe' Alıntı:
hayırlı akşamlar;
serhat abi logoları bana da atarmısın rica etsem...

Ne demek Tanercim, emrin olur, hemen yollarım, sana da hayırlı akşamlar, kolaylıklar dilerim.

Etiketler

sertem41' Alıntı:
Ne demek Tanercim, emrin olur, hemen yollarım, sana da hayırlı akşamlar, kolaylıklar dilerim.

abi çetaları acele etme bı arkadasımın elınde fazla fazla çeta var ölçulerını alcaz adamlar fabrıkada monte edıcekler senı lunapark fabrıkasına götürcem )) ama önce benım su motor sorunumu cozmem gerek su an hıc dusunemıyorum dıger basladıgım ayrıntıları stıckerlar fln hepsı kaldı

Berk kardeşim meraka ettim ne yaptın, varmı bir gelişme senin olayında. Çetalar için acele etmiyorum, seninle nasılsa çözeriz, zaten o arada benim yapacaklarım var.

stıckerların kaynağını buldum, sana gönderdim mi bilmiyorum ama, onu da beraber hallederiz.

Güzel ber araç almışsınız, güle güle kullanın. Allah kaza, bela göstermesin.
Ben de niyetine girdim bu defenderin. Bakalım bize ne zaman kısmet olacak.
Selamlarımla..

benım durum bellı abı ya motor degısımı yada komple restorasyon ıkısınde malıyetlerını ve yapılabılırlıgını arastırıyorum aklımda uzerındekı motoru yenılemek ama ıcınden cıkılamaz durumdaysa da mecbur motor degısımı motor degısımınde de proje cızımı muayene ıscılık vs cok angarya var ve bos para harcamak var bakalım bı sekılde ayarlıcaz zafer abıyle de konustuk o ne derse ona gore hareket edıcem..
sen yıne de buldugun stıckerları yolla abı bakalım

Ben artık motor değişimi olmadığını duydum, yani yasal olarak değiştiremiyormuşsun, ne kadar doğru bilemiyorum ama, iyi bir araştırmak lazım.

stıckerları mail atıyorum sana.

sertem41' Alıntı:
Ben artık motor değişimi olmadığını duydum, yani yasal olarak değiştiremiyormuşsun, ne kadar doğru bilemiyorum ama, iyi bir araştırmak lazım.

yok abı degıstırılıyo sadece benzınlıye dızel dızele benzınlı alamıyosun satıcı fatura kesmelı noterde satıs yapıyosun sonra proje cızdırıp muayene vs arastırdım bugun bızım takıpcıden

Araştırdıysan sorun yok.

Angaryalarda olmasa süper olacak.

sertem41' Alıntı:

selam
ne demek şimdi benim araba benzinli ben dizel motor takamıyacam mı yani kimse kusura bakmasın valla ???

Dj' Alıntı:
selam
ne demek şimdi benim araba benzinli ben dizel motor takamıyacam mı yani kimse kusura bakmasın valla ???

Canım benim, en kolay yolu söyleyeyim sana, hemen aracı satıyosun snaa yeni dizel bir tane alıyoruz.

Tamam mı Selo...

sertem41' Alıntı:

Canım benim, en kolay yolu söyleyeyim sana, hemen aracı satıyosun snaa yeni dizel bir tane alıyoruz.

Tamam mı Selo...
turbo +lpg +enjektor+elektronık ateşleme son çare olur zaten şubat ayında satarım belki motorsiklet almayı düşünüyorum bi yandan gerçi bi madein cihana motorum var ama suziki ıntruder düşünüyorum kışın olmadı yine defendere dönerim ;D ;D

Gerçekten satmayı düşünümyorsun değil mi? Şaka yapıyorsun..!

Daha dur tadını bir çıkar bakalım şu aracın, yakıt olayını çözdün mü zaten sorun kalmıyor. Selo senin araç hidrolik direksiyonlumuydu?

Sahilde çay keyfi ;D