Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,186

Etiketler
Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

Başladık artık gezmelere...

001.jpg

ata036' Alıntı:
bi işaret bırakayım asıl mesajı yarın yazacağım yarım saatir yazdım yazdım yanlış bir tuşl hepsi silindi yarın gerken ne varsa yazacağım
kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullan bu mesajımı sayma acil çıkmam lazım asıl mesajı yarın yazacam size sizi gidi sizi kanbersiz düğün yaparsınız ha gösterecem ben size :D :D :D

Tarık Bey merhaba;

Öncelikle teşekkür ederim, ama biz hala bekliyoruz yukarıda birşeyler demiştiniz. Gene mi kaçacaksınız.... :D :D

Port Bagajın üstüne inşaat kalıplarında kullanılan demir ızgaradan sepet yaptım, önce ölcüsünde kestim, sonra boyadım, daha sonrada kaynak ile sabitledim,daha sonra kaynak yerlerini tekrar boyadım.

aswfzas.jpg

rsdf.jpg

sdfseasf.jpg

sfsaAS.jpg

Abi çok güzel olmuş,sisler ve port bagaj telleri ,ustanın eline sağlık.Şimdi LAND ROVER /DEFENDER birşeye benzemeye başlıyor.

emeğine sağlık abi,hepsi çok yakışmış,

Bencede çamurluk üstü koruma çok iyi olur. Ama hazır olanından alma abi çok ince.

tahaozak' Alıntı:
Bencede çamurluk üstü koruma çok iyi olur. Ama hazır olanından alma abi çok ince.

Bagaj üstünü kendim uyguladım, sadece kaynağını bir arkadaşa yaptırdık, bence de çok güzel oldu, üste koyacağımız şeyleri rahatça koyabiliriz artık, birde üstüne çıktığımızda daha rahat ayakta durabilir.

Çeta işini de hallettik, bayram dan sonra kendimiz kestirip, uygulamasını yapacağız.

Tüm arkadaşlara beğenilerinden dolayı teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR