Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,130
Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

berk' Alıntı:
serhat abı boranın dedıgını bugun dııcektım sana babam bız askerdeyken yokken satmıstı okadar zor urasıyoruzkı bız sureklı satın bunları satın bunları dagda ne gezıyosunuz denız varken bıkmadınızmı batıp cıkmaktan gıbısınden bırsuru laf deniz cok sanslı :smiley:

Biliyorum walla şanlı çocuk, bugün atladı geldi yanıma ne yaptın baba diye :D

Bugün kaloriferi yaptı hasan abi, bir yerde kablo bağlantısı kesilmiş ama nerede bulamadık, yeniden kablo çektik, bir asıl bomba şu, göstergelerin bulunduğu yere LED taktık, manyak oldu, bir görmen lazım, hatta dur ben bir aşaya ineyim fotoğraf çekeyim de atayım buraya.

Bakalım nasıl bulacaksınız. Sende bu arada bir tampon fotoğrafı yollayacaktın..!

Az sonra geliyorum, fotoğrafla beraber. ;)

Etiketler

sertem41' Alıntı:
Biliyorum walla şanlı çocuk, bugün atladı geldi yanıma ne yaptın baba diye :D

Bugün kaloriferi yaptı hasan abi, bir yerde kablo bağlantısı kesilmiş ama nerede bulamadık, yeniden kablo çektik, bir asıl bomba şu, göstergelerin bulunduğu yere LED taktık, manyak oldu, bir görmen lazım, hatta dur ben bir aşaya ineyim fotoğraf çekeyim de atayım buraya.

Bakalım nasıl bulacaksınız. Sende bu arada bir tampon fotoğrafı yollayacaktın..!

Az sonra geliyorum, fotoğrafla beraber. ;)

supermısss hadı beklıoruz :smiley:

berk' Alıntı:
supermısss hadı beklıoruz :smiley:

yarın sanayıde bulusalım bende led e cevırııım hazır ustayı yakalamısken hahaha :smiley:))

arka tampon ıcın bı resım buldum ama ufak boyutta ama cok guzel bı fıkır verıyo

arka tampon.jpg

veteran' Alıntı:
şu ledllerle ilgili 2.kez okuyorum

valla çok merak ediyorum:smiley:

Bende yapmıştım. ;D
Gerçekten göstergeler çok güzel aydınlanıyor.
Gösterge tablosunun üst kapağında aşağıya doğru bakan ızgara var. Kapağı söküp iç tarafın üstüne şerit LED çekiliyor.
Işık ızgaralardan gösterge üzerine düşüyor, çok hoş bir aydınlatma oluyor.

Berk net de sorun var sanırım çok ağır çalışıyor, bir kere denedim başarılı olamadım, tekrar deneyeceğim. Gönderdiğin fotoğraftaki tamponu açıkçası beğenmedim, Antalyadaki Ahmet Ustanın yaptıkları 10 numara bana göre, neyse o işe bakalım bir ara.

Sanayiye abonman çıkardım ben, yarın da tabiki ordayım, gelirsen görüşürüz.

Fotoları ekliyorum değerlendirmeleri bekliyorum.

SAM_5933.jpg

sertem41' Alıntı:
serhat abiya hani ben yapacaktım ledleri.neyse abi emeğine sağlık biraz parlak olmuş gözünü almasın sonra,abi ben defenderi nisanda alacam galiba şu ara hiç öyle bir riske girme durumum yok abi.hayırlısı allahtan ümit kesilmez olurda biryerlerden iş, çek, nakit, gelirse olur yinede ama nasip.[attachment=1][attachment=1]

11102010(002).jpg

irfan acar' Alıntı:
serhat abiya hani ben yapacaktım ledleri.neyse abi emeğine sağlık biraz parlak olmuş gözünü almasın sonra,abi ben defenderi nisanda alacam galiba şu ara hiç öyle bir riske girme durumum yok abi.hayırlısı allahtan ümit kesilmez olurda biryerlerden iş, çek, nakit, gelirse olur yinede ama nasip.[attachment=1][attachment=1]

İrfan kardeşim, bizim yaptığımız neki, bu araçlar zaten lego gibi, yap boz, bizim yaptığımız çok basit bir uygulama, senin ki söz zaten onu da yapıcaz :smiley: Nisan ayına bişi kalmadı, arada buluşuruz zaten, mutlaka görüşürüz.

serhat abı yarın sanayıde gorusurz :smiley:) cok guzel gozukuyo da cok aydınlık geldı bana goz almasın ??

berk' Alıntı:
serhat abı yarın sanayıde gorusurz :smiley:) cok guzel gozukuyo da cok aydınlık geldı bana goz almasın ??

Önlemini aldım göz almasın diye ama belki birer tane LED çıkırılabilir, LED ler 3 lü idi 2 ye düşürülebilir.

Yarın görüşürüz kardeşim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR