Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,327

Etiketler
Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

evet abi olur bi ara.bu arada (wasp)a selamlar.. :D :D

irfan acar' Alıntı:
evet abi olur bi ara.bu arada (wasp)a selamlar.. :D :D

Oda sana selam söylüyor İrfan, göstergeler senin yaptığın gibi olmaz İrfan, burda kaçırdığın nokta şu DEFENDER da rakamların arasından gelmiyor ışık, yanlarda boşluklar oradan geliyor, senin yaptığın da rakamaların içinden geliyor ışık, bu göstergede mümkün değil bu bunu bilesin.

Bugün, dün yaptığım LED lerin üzerine TURUNCU bant çektim, çok daha güzel oldu. Hem fazla ışığı kırmış oldum, hemde tam gece modu oluştu. Fotoğralrım bir ara koyarım, Berk gördü olayı gerçekten süper oldu.

Selamlar.

Önce göstergelerin son halini sizlere göstermek istiyorum, eskisinden çok çok güzel oldu, artık bundan başka birşey yapılacağını sanmıyorum.

P1010217.jpg

P1010218.jpg

P1010220.jpg

P1010221.jpg

Yeni yaptırdığım tek parçaya çevirdiğim camlar.

Eski halindeyken içeriye nasıl zarar verdiği de görüntülerde var. Artık bu sorun ortadan kalktı.

P1010210.jpg

P1010213.jpg

P1010223.jpg

abı dun kardesler rot balans a gıttım bu ıstanbuldakı defender jantlarını getırıyolar 725 e 6 taksıt yapıyolar haberın olsun

berk' Alıntı:
abı dun kardesler rot balans a gıttım bu ıstanbuldakı defender jantlarını getırıyolar 725 e 6 taksıt yapıyolar haberın olsun

Hangi arada gittin sen oraya, beni de alsaydın yanına, biliyosun Fevzi ustayla aram iyidir, neyse napıyorsun alıyomusun sen?

suyabatmaz' Alıntı:
Çok güzel olmuşlar,

Maşallah, güle güle kullan Serhat. Led aydınlatma işi bu müdahaleyi bekliyormuş, arka camlar da şık duruyor.

Hayırlı olsun.

Barış

Evet Barış, müdahede gecikmedik, gerekeni yaptık daha da başka yapacak birşey yok bu gösterge için, yapanlar varsa bana da söylesinler.

Ama emin ol bundan başka çare yok ve çok da hoş oldu.

Cam olayını kesinlikle tavsiye ederim,daha sağlam ve sesiz oldu en azından. Su girecek derdi de kalmadı.

Selamlar.

Bu arada Berk bilir :smiley: boyum uzun olduğundan dolayı koltuğu geri almak zorunda kaldım bir miktar.

Ama takılan koltukların mekanizması ne bela birşeymiş, yani sağlamlık anlamında söylüyorum, bizi epey uğraştırdı.

Ama sonunda hallettik.

P1010214.jpg

sertem41' Alıntı:
Bu arada Berk bilir :smiley: boyum uzun olduğundan dolayı koltuğu geri almak zorunda kaldım bir miktar.

Ama takılan koltukların mekanizması ne bela birşeymiş, yani sağlamlık anlamında söylüyorum, bizi epey uğraştırdı.

Ama sonunda hallettik.

:smiley:))) hayırlısı olsun abı sonunda sıgacaksın kocaman araca :smiley:)) senden sonra sanayıden cıkarken ugradık konustular ıstanbulla hallttıler de oncelık snorkel abı yaa..

bi işaret bırakayım asıl mesajı yarın yazacağım yarım saatir yazdım yazdım yanlış bir tuşl hepsi silindi yarın gerken ne varsa yazacağım
kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullan bu mesajımı sayma acil çıkmam lazım asıl mesajı yarın yazacam size sizi gidi sizi kanbersiz düğün yaparsınız ha gösterecem ben size :D :D :D

berk' Alıntı:
:smiley:))) hayırlısı olsun abı sonunda sıgacaksın kocaman araca :smiley:)) senden sonra sanayıden cıkarken ugradık konustular ıstanbulla hallttıler de oncelık snorkel abı yaa..

Tamam Berk bende seni bekliyorum, ne yapıyprsan söle bana da yapıcaz dedim ya.

Başka birşey söylemeye gerek yok.

Ama acil içerdeki ön panele ihtiyacım var, araç hasan abideyken, hazır el atmışken işi çözmem lazım. İngiltere işi ne oldu, haber yokmu.

Hadi sen deki parçaları ver bana sana nasıl olsa gelecek, bana acil lazım... :smiley: :smiley:

ata036' Alıntı:
bi işaret bırakayım asıl mesajı yarın yazacağım yarım saatir yazdım yazdım yanlış bir tuşl hepsi silindi yarın gerken ne varsa yazacağım
kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullan bu mesajımı sayma acil çıkmam lazım asıl mesajı yarın yazacam size sizi gidi sizi kanbersiz düğün yaparsınız ha gösterecem ben size :D :D :D

Kambersiz düğün olurmu, daha düğün yapmadık, ufak bir nikah la idare ediyoruz :D :D :D.

Merak içerisindeyiz ne göstereceksiniz. :D

Bekliyoruz mesajlarınızı Tarık Bey....

Selamlar.

evet serhat abi..çalışmalar süper olmuş emeğine sağlık,dediğin gibi göstergelere başka yapacak bişey kalmamış böyle daha güzel olmuş..alttan yansıtma yoksa o şekil olur zaten,kolay gelsin,saygılar :smiley:

irfan acar' Alıntı:
evet serhat abi..çalışmalar süper olmuş emeğine sağlık,dediğin gibi göstergelere başka yapacak bişey kalmamış böyle daha güzel olmuş..alttan yansıtma yoksa o şekil olur zaten,kolay gelsin,saygılar :smiley:

Sağolasın İrfancım, ne bilim yaptık bişiler işte.

OLACAK DEDİK OLDU.

Daha neler olacak bakalım zamanla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR