Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,134
Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

hayırlı uğurlu olsun. ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. başlangıç olarak jantları değişebilirsin. ayrıca kilometre saati sanırım eğri duruyor. ;D ;D

Etiketler

İrfan Kardeşim çok teşekkür ediyorum, eh artık ben sıramı savdım, daha açmış olduğum başlığı (DEFENDERI OLMAYAN DEFENDER SEVDALILARI) sana emanet ediyorum, ama sadece bir şartla, en kısa zamanda seninde bir araç sdahibi olman şartıyla.

Uğraşacak çok şey var, ne kadar temizini aldım desende malesef bir sürü şeyi varmış diyorsun, hidrolik konusunda gerçekten ciddi söyledim, herkes farklı yorumlarda bulunmuş sitede, dediğim gibi şu an da birbirimize alışmaya çalışıyoruz, yani flört halindeyiz ;) devamında neler olur bilmiyorum...

İsim konusunda önerilere açığım, ailece bir sürü isim türetiyoruz ama arkadaşaşlarında fikirlerini alabilirim.

Saygılar.
[/quote]sağol abi inşallah. benim def, alma işim yazı bulacak gibi,ama ozamana kadar biraz daha,tecrube sahibi olurum,araştırırım.dediğin gibi her araçta eksiler artılar olacak tabiki,bu arada abi balayına ne zaman çıkıyonuz :D :Dbirde adını dağ kaplanı sadece fikir aklıma daha gelen olursa yazarım,biraz klas oldu ama,tekrar hayırlı olsun :smiley: :smiley:

sağol abi inşallah. benim def, alma işim yazı bulacak gibi,ama ozamana kadar biraz daha,tecrube sahibi olurum,araştırırım.dediğin gibi her araçta eksiler artılar olacak tabiki,bu arada abi balayına ne zaman çıkıyonuz :D :Dbirde adını dağ kaplanı sadece fikir aklıma daha gelen olursa yazarım,biraz klas oldu ama,tekrar hayırlı olsun :smiley: :smiley:

İrfancım;

Şu an bakımda ince bir takım şeyler yapılıyor, havalarda malum oldukça yağmurlu, biraz zor oluyor ama balayı için hazırlıklar devam ediyor, isim için Rüzgar öneriside geldi.

Tekrar teşekkür ederim.

gomera' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun. ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. başlangıç olarak jantları değişebilirsin. ayrıca kilometre saati sanırım eğri duruyor. ;D ;D

:D :D Doğru olan yerleri olduğu gibi eğri yerleride mevcut, akşam olduğunda bırakın eğri görmeyi göstergeleri bile görülmüyor, hepsinin hakkından geleceğim. :D :D

İyi dilekleriniz için tekrar teşekür ederim.

abi senin adına ve oğlun adına çok sevindim. biz bu hobiyi 30'dan sonra tutulduk o şanslı, genç yaşta defenderi oldu. hayırlı uğurlu olsun, tekerinizden çamur, yüzünüzden gülücük eksik olmasın :D

bora1071' Alıntı:
abi senin adına ve oğlun adına çok sevindim. biz bu hobiyi 30'dan sonra tutulduk o şanslı, genç yaşta defenderi oldu. hayırlı uğurlu olsun, tekerinizden çamur, yüzünüzden gülücük eksik olmasın :D

Senin yüreğin o kadar güzel ki Boracım, tüm bu dileklerin için çok çok teşekkür ederim, umarım bir gün bir yerde mutlaka tanışmak ve görüşmek isterim.

Takip etmeye devam edeceğim seni... ;)

irfan acar' Alıntı:
güzel isim hayırlı olsun. :smiley:

Sağolasın Yalnız Kurt ;)

Dün aracın arka camlarını değiştirdim, yanlarda olan arka camlar hani şu sürgülü olanlar, baktım lastikleri fitilleri ölmüş, zaten çalışmıyor, birde çok ses yapıyor, oto camcı olan arkadaşıma gittim, fitille lastikle falan hiç uğraşmayalım dedi, kullanılmayacak olan bu camları gel değiştirelim dedi, biraz düşündüm haydi hayırlısı olsun dedim değiştirdim.

Bir ara fotoğraf koyarım daha da güzel anlaşılır.

Selamlar.

abi çalışmalara hız vermişsin galiba ,maaşallah,bende sanıyordum biraz başbaşa kalacaklar :smiley:abi ilk hevesle insan aracın modifikasyonuna tamirine çok giriyor,abi fazla parçalanmada yavaş yavaş yaparsın.aracın satışını aldınmı abi ruhsatta arazi taşıtı olarakmı geçiyor?biraz foto bekliyoruz bu arada,saygılar..

irfan acar' Alıntı:
abi çalışmalara hız vermişsin galiba ,maaşallah,bende sanıyordum biraz başbaşa kalacaklar :smiley:abi ilk hevesle insan aracın modifikasyonuna tamirine çok giriyor,abi fazla parçalanmada yavaş yavaş yaparsın.aracın satışını aldınmı abi ruhsatta arazi taşıtı olarakmı geçiyor?biraz foto bekliyoruz bu arada,saygılar..

İrfan merhaba;

Çalışmalara hız falan veremedim daha, sadece zamanım olduğunda bir takım şeyleri halledeyim diye bakımdım sadece, bilmezmiyim bu meret bizi nasıl parçalayacak... :D Ağırdan almaya çalışıyorum bir taraftan, sadece biraz toparlamak gerekiyor bir takım yerlerini, elden geçmesi gereken acil birtakım şeyler var.

Aracın satışını daha ilk gün aldım, ruhsatta dediğin gibi HUSUSİ, ARAZİ TAŞITI BİNEK OTOMOBİL yazıyor, araç 5 kişilk görünüyor, muayenesi 2012 de yapılacak.

Fotoğraf çekilecek daha bir şey yapmadık daha birde malum geçtiğimiz hafta acaip yağmurlar vardı, ilerleyen zamanlarda bol bol fotoğraf paylaşacağım merak etme.

Sen onu bunu boş ver, seni ne zaman DEFENDER sahibi yapacağız?

Güle güle, iyi günlerde kullanın inşallah defenderinizi. Bende İzmitde yaşıyorum. İnşallah tanışıp beraber bi defender turuda nasip olur sizinle.

Merhaba Serhat Bey,

SARICA için üç logo çalışması ve araç üzerine uygulanmış görselleri beğeninize sunarım. Ben fotolarda sadece arka tarafa uyguladım. Logoların vektörel orjinal dökümanını mailiniza atıyorum.

Görüşmek üzere,

Barış

sertem41_wasp.jpg

sertem_wasp01.jpg

sertem_wasp02.jpg

sertem_wasp03.jpg

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Serhat Bey,

SARICA için üç logo çalışması ve araç üzerine uygulanmış görselleri beğeninize sunarım. Ben fotolarda sadece arka tarafa uyguladım. Logoların vektörel orjinal dökümanını mailiniza atıyorum.

Görüşmek üzere,

Barış

Barış Bey;

Emeğinize sağlık, yüreğinize sağlık. Çok güzel olmuşlar, mutlaka yaptırıp yapıştıracağım bunlardan bir tanesini.

Tekrar teşekkürler.

bora1071' Alıntı:

serhat abı boranın dedıgını bugun dııcektım sana babam bız askerdeyken yokken satmıstı okadar zor urasıyoruzkı bız sureklı satın bunları satın bunları dagda ne gezıyosunuz denız varken bıkmadınızmı batıp cıkmaktan gıbısınden bırsuru laf deniz cok sanslı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR