Nissan NP 300 Pickup

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan torhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,422

torhan

Kamp II
Yer
Uşak
Web
www.orhansmmm.com
merhaba arkadaşar LR Disco V8 aracımı satarak 2006 Country 4x4 aldım. Nissan topiğine girişim buna istinaden oldu. Aynı zamanda 2011 Qashqai 1.5 DCi tekna pack kullanıcısıyım. Forumda qashqai nin bile ana başlığı olduğu halde pickup modelinin neden başlığı olmadığını merak ediyorum...

Etiketler
Ynt: Nissan NP 300 Pickup

offroadcular arasında pek pickup çı yokta ondandır...Ben de 2004 var hergün kullanıyorum hem arazi hem yol....full gidiyorum...Pickup gibisi yok...Dünyayı taşıyorum offroad kamp yapıyorum...süper gülegüle kullanın... merak ederseniz face te bu adrese bakın...Kısa bir batı karadeniz yaptım...

http://www.facebook.com/group.php?gid=340347817757

benim arazi taşıtını almaktaki asıl amacım enduro motosumu taşımak içindi ama o kadar hoşuma gitti ki araç şehir içinde bile genellikle kullanır oldum.

Ktm ve drz taşımışlığım vardır...:smiley: arkayı camping tarzına çevirip yükseltince motorları römorkla çekiyorum...:smiley:

Sizinkinde sanırım motor aynı (YD25 ) motor var ama commonrail dizele çevrildiğini biliyorum.Nasıl performansından memnunmusunuz? 100 km deki yakışı nedir?

Oygar bey Facebook'a koyduğunuz resimleri gördüm şahane gerçekten, umarım bunları gezenbilirde de paylaşırsınız, tüm arkadaşlar kolayca ulaşırlar.

torhan' Alıntı:
Valla ben kasanın kapağını açıp direk Gasgas ımı üstüne bindiriyorum. gayet hoş oluyor.

süper gasgas yeni makina binmedim ama binenlerden olumlu sinyaller var... ben 690 la devam..:smiley:

Vanguard' Alıntı:
Oygar bey Facebook'a koyduğunuz resimleri gördüm şahane gerçekten, umarım bunları gezenbilirde de paylaşırsınız, tüm arkadaşlar kolayca ulaşırlar.

Beğeniniz için teşşekür ederim...Ne biliim zor geliyor bu tip sitelere resim koymak..:smiley: ilk önce başka yere kaydet ordan oraya kopyala falan...:smiley: facete kolay çat die..:smiley:

oygar' Alıntı:
süper gasgas yeni makina binmedim ama binenlerden olumlu sinyaller var... ben 690 la devam..:smiley:

gasgas yeni değil aslında da Türkiyede yeni. trial motosiklette zaten dünyanın en iyisi. ben endurosunu kullanıyorum çok canlı ve kaliteli makina. geçtiğimiz hafta sonu Antalya Kemerde Red Bull Sea to Sky hard enduro yarışındaydım pek çok KTM hararet yaparken Gas gas lar tık demedi. Ama 690 da keyifli makina.. ;)

torsiyonlardan önleri 6 cm kaldır...normal kendi orjinal jantları ile sürtme yapmaz sanırım...offsetli jantlarda yapar... 265-75-16 tak ozaman sorun olmaz...Büyük lastik daha az manevra daha fazla yakıt daha düşük akselerasyon demek aklında olsun...selamlar...

285 75 16 takmaya kararlıyım. Ben ciddi offroad yapmak istemiyorum. Ben offroad yerine enduro yaparım zaten motorumla, sıkıntı yok. Ama ava gideceğim bu durumda lastiğe çamur dolduğunda çamurluğu falan parçalamasın derdim bu. Aracım heybetli görünsün istiyorum bu lastiği takmaktaki amacım da bu. Bunun için gerçekten profesyonel yardıma ihtiyacım var kupadan yükseltsem 2 cm takoz koyarak biraz fark eder ama yine de torsiyon ve makaslardan da ayarlamak lazım değil mi ? Nasıl olmalı lütfen yarım edin...

ben önden torsiyondan 6 cm gererek yükselttim... kupadan da 5 cm takoz koyarak kaldırdım... Bende 265x75x16 mt ve AT lastikler var normal jantlar ile sorun yok sürtme yapmıyor...Ama offsetli jantlarımda var onları takınca bu halde bile esneyince içe sürtebiliyor.... Bence 265-75 ölçü iyidir 285-75 nerden baksanız 2,5 cm daha yüksek bir lastik olacaktır...ama takanlar olduğunu duydum... benim tavsiyem 265 75 mt bir lastik işinizi görür. Bende uzun senelerdir enduro kullanıyorum ama siz bu işe de ucundan batmışa benziyorsunuz...Bunun arkası gelecektir. Vinç, tamponlar, rock sliderlar... Bunlar olmadan olmuyor:smiley:))

265 / 75 / 16 federal couragia lastik ve rock slider satın aldım. şimdilik bu kadar daha önce land rover discovery aracımla biraz offroad yapmıştım ama bunu özellikle motorumu taşımak, piknik ve av için tercih etmiştim. Ama araziye girince de illa bişeyler olsun istiyor insan... Oynama yapmadan 265 75 16 sığar herhalde sıkıntı yaratmaz gibi geldi bana...

süper.....ben 2 senedir federal mt lastiğini kullanıyorum muhteşem bir performansı var... Karda, çamurda kumda çok iyi... ölçüde aynı ...güle güle kullanın...ben bu lastiklerle uzun yolda yapıyorum biraz ses yapsada sıkıntı yok...bende 1-2 haftaya mt leri takarım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR