Nissan Pathfinder 2000 model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mossin Nagant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,574

Mossin Nagant

Mossin Nagant
Yer
hatay-istanbul
Dün akşam hatay dan konyaya Nissan Pathfinder 2000 model bir araca bakmak için gittim.
aracın sahibi arkadaşa defalarca sormama rağmen arabada vuruntu varmı motordan ses geliyormu vs gibi arkadaş bana ben çok anlamıyorum ama bir poblemi yok dedi.
sabah saat 7 de konyaya vardım, otobüsten indim 7.30 da arkadaş beni almaya geldi ve ben saat 8 de yani 30 dak,ka içerisinde aracı almaktan vazgeçtim.
vites geçişleri belirgindi. motordan sürekli garip bir ses geliyordu. sağ aynası çatlak, tavanda sigara yanıkları vardı. gazı köklediğimde araç zıplamıyor 1.2 corsa gibi gitmeye çalışıyordu.
ve arabanın stepnesi yoktu.
ve ve ve ve ben bu araç için 500 km yol yaptım gecenin bir yarısı. öğlenin bağrında da şu saatte hala yoldayım geri dönmek için otobüslerde....
yazık banada dimi?
lütfen herkes biraz dürüst olsun bu memlekette artık.gerçi satan arkadaş ben anlamıyorum araç borç karşılığı geldi dedi ama stepnesi bile yok ya ...
durum bu. mantıklı güzel makul fiyatlı araçları olan arkadaşlar varsa yazsın

hatay iskenderun dan ercüment arkadaşıma gitmeden kendi pathfinder'ını kullandırıp bakmam gereken yerleri iyice gösterdiği için çok teşekkür ederim.

Etiketler

Ynt: Nissan Pathfinder 2000 model

çok haklısnız benim iki defa başıma geldi uçak ile gittim bir defasında işimi bıraktım nerede ise polislik oluyorduk bu kadar yanıltıcı olması insanların anlaşılır gibi değil aslında bu ilanları kontrol eden bir mekanizma olması gerekir.
bu arada bende DEFENDER arıyourm
herkese iyi günler

Ynt: Nissan Pathfinder 2000 model

Bende geçen hafta satan tarafındayken bu hafta alıcı durumuna geçtim. Bu sabah uzak bir ilde araba bakmak için yola erkenden çıkacakken son anda vazgeçtim. Aslında araç muayenesi yapan kuruluşlar veya güvenilirliği tartışmasız olan özel kuruluşlar bu konuda da hizmet vermeli. Alıcı tarafından test masrafı karşılanmak şartıyla satıcı aracını testi yapacak kuruma götürmeli ve alacağı raporuda alıcıya ulaştırmalı. Bu durumda yukarıdaki gibi satıcılar başında elimine olacaklardır.
Araç ticaretinde internetin üstünlüğünü görmemek mümkün değil. Ama uzak illerden araç almak için epey eziyet çekmek gerekiyor. Ticarette her açığı kapayan ülkemiz insanı bu işe de bir çare bulmalı kısa sürede.

Aracımın alıcısıyla dün telefonla konuştuk camdan OGS yi sökmeyi unutmuşum cihaz isme ve plakaya olduğu için onada yaramayacaktı. Hemen yollarım dedi, ödemeli gönderin dedim o ne demek olurmu öyle şey dedi. Araç aradığımı biliyor, bana; diliyorum sizede benimki gibi temiz bir araç ve anlaşabileceğiniz bir satıcı çıkar dedi. Sattığım aracıda ben bu işin ticaretini yapanlardan almıştım ama ne dedilerse aynen çıktı. Şimdi İstanbulda bir araçla ilgilenirsem önce onları arıyor fikirlerini soruyorum, hatta alıcı olacaksam siz alın bana komisyonunuzu ve yol masraflarınızı yansıtarak gönderin diyebileceğim.
İstanbula git gel orada konakla, yeme içme zaten aynı paraya gelecektir.