Nissan Pathfinder'a Neler Yapabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ibrahimmakas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,059

ibrahimmakas

Ana Kamp
Yer
istanbul
selamlar.1997 model Pathfinderım var.ve off road için aracımı hazır hale getirmeye başladım vinci ve tanponlarını yaptırıyorum şuan.hangi lastikleri tavsie edersiniz?ve Pathfinder off road için nekadar uygundur yada uygun hale getirmek için mekanik kısmına nelar yapmalaıyım.

Etiketler
Ynt: Nissan Pathfinder'a Neler Yapabilirim?

merakla izliyorum. bende kendim tampon üreteceğim baharda. planım o yönde. otomatik vitese birsürü para döktüğümden ertelemek zorunda kaldım.

offroad için BFgodrich öneriyor yabancı sitelerdeki pathfinder kullanıcıları. Biraz büyük tekerlekte takabilirsiniz. 31J ölçüsü takılabiliyor.Ben AT teker kullanıyorum. LAssa Competus. Hafif arazide çamurda ve karda iş görüyor. Asfaltta da yeteri kadar sessiz ancak sert bir lastik.

otomatik vites problemmi yaratıyo pathfinderlar?daha yeni merak sardığımdan çok bi bilgim yok yanlış bişey yapmak istmiyorum:smiley: peki amortsörler için ne önerirsiniz değiştirmek lazım dediler yanlız test etmeden yaptırmak istemedim.araç biliyosunuz çok yaylanıyo buyüzden sıkıntı yaratır dediler.

lastik fikirleri içinde teşekkür ederim BFgodrich iyi lastiğe benziyo fazlasıyla iş görürü sanırım.

araç normalde yaylanmıyor sizin amortisörler bozulmuş olabilir. benimkiler gas'o just diye bir marka. ben aldığımda yeni değiştirilmişti bunlar.

otomatik vites problemi her araçta çıkabiliyor. ben benimkini yaptırdım tamamen yenilendi iç aksam. özellikle yapacağınız birşey yok önüne geçebileceğiniz.

değişmesi gerekir demelerinin sebebi bozuk olmasından dolayı değil.edvantır diye bi marka varmış arazide off roada uygun bi amörtisörmüş orjinalleriyle sıkıntı aşarsın dediler.benimde pek aklıma yatmadığından değiştirmedim.sizin kullandığınız amörtisör orjinalinden dahada yükselttimi aracı?yoksa orjinal yüksekliğindemi?

daha yüksek duruyor emsallerine göre. belki standart hali budur çünkü tüm araçlar eski piyasadaki.

aracın vergisine kasko indirimi yaptınızmı yaptıysanız kaça duştu bilgi verirseniz sevinirim bende dusunuyorumda hayırlı gunler....

toplam 1064 ytl ödeniyor 1998 ve altına indirimden sonra.

http://www.tasitvergisi.net/

ben alır almaz yaptırdım. bu yıl 1.064 tl ödüyorum. 2010 ocak ayında bir daha başvuracağım o zamanda tahminimce 800-900 tl ye felan düşecek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR