Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 178,292
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Çok teşekkürler boyayı test ettik tam istediğim gibi bir dahaki seferede bunu deneriz :smiley:
 

Etiketler

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

MOBİDİK' Alıntı:
kürşat,,şöyle bir araç var.yedek parça olarakmı kullanırsın,satın alıp yaparmısın bilmem.satılık..çoook uygun fiyata..ilgilenirsen fiyatını ve sahibinin telefonunu özelden atarım..motorunda biyel kolu kırmış galiba ,gerisi gördüğün gibi.
Ben ilgileniyorum araçla,fiyatını ve irtibat numarasını özelden ulaştırırsanız memnun olurum. :smiley:
 

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

kurşat bey


aracın bitmiş hali sitede görüntülenme rekoru kıracak :smiley:
lutfen ayrıntılı resimleri bizle paylaşmayı unutmayın


ünal
sd33t
 






Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Bunları helezonluya çevirmek çok zor iş değil ama helezonluya çevirip büyük lastik takınca işleri çok ciddi yapmak lazım, yoksa arabayı yolda tutamazsınız. Bende o işlere hiç girmeyip biraz arazide aracın sert olmasını göze alıp orjinal makaslı yükseltme kiti getirdim. Çok daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.


Ayrıca isterseniz direk SOA yapıp makasları aksların üstüne alıp amortisörleri uzatarak aracı çok kolay yükseltebilirsiniz.


Benim araç muhtemelen 10-15 gün sonra şekillenmiş olarak fotografları çıkar, boya aşaması başladı, motor toplandı şaseye yerleştiriliyor rekorlar yenileniyor vs :smiley:




Sürekli gidip her detaylada uğraşmak istmeiyorum sıkılmaya başlıyorum 4-5 günde bir gidiyorum daha iyi oluyor.
 

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

makasları aksın üzerine almak kolayda amortisörleri nasıl uzatabiliriz... standart amortisörlere ek yapmak çok akıllı işi değil bence.. . herhangi bir kitin içinden ön arka uzun amortisör takımı almamız gerekecek o zaman değilmi? bu araca takılacak yükseltme kiti hangi marka
 

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

amortisörleri uzatmakdan kastım zaten yeni şekline göre uzun amortisörler almak :smiley:
 




Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

hep öyle olur ya..atıl duran şeye talip olursunuz,altın olur..resmini gönderdiğim nissanın sahibide buna bir örnek....biz nasıl bir milletiz yaa..
 

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

O aracıda üstten macunlayıp saç puntalayıp satarlar aman dikkat edin birkaç ay sonra satışa çıkarsa temiz yeni boyanmış halde
 


Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

ben demiştim patrollerin kıymete bindiğini ;D neyse şu seferihisar kavşağındaki aracı birde ben sorayımda sahibi iyice havaya girsin ;D ;D
 



Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

bir araç alacağız , satılacakmı satılmayacakmı diye düşünüyorum alacağım araç halen ilanda. içime şeytan girdi aracımı satar satmaz patrolü çekeceğim. kıymete binmiş hakikaten.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst