mergen' Alıntı:Herkese merhaba,
Acaba aşağıdaki ilandaki aracı yakından gören veya hakkında bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-patrol-muayyer-jeep-diesel/detay
Benim aracım bu kasa ancak orijinal 4000cc benzinli. Bu araç 160 kasa üzerine 3300 Turbo dizel. Yani motor sonradan yapılmış, SD33T kodlu motor olmalı. Bu motorlar çok sağlam olan SD33 motorların turbo verisyonu. Ancak Türkiye'de SD33t motor bulmak zor olduğu için turbo sonradan takılmış olabilir dikkat etmeli. Bu motorların ortalama şehir içi tüketimi 10-12 litre /100 km. Dikkatimi çeken bir şey ise arazi vitesini yerinin soldan sağa alınmış olması. Büyük bir ihtimalle motor ve vites kutusu hep birlikte değişmiş. Bu araçlar yürür olarak çok sağlam konfor olarak ise çağının ötesinde denebilir.mergen' Alıntı:Özellikle benzer kasa kullanan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.
Teşekkürler
mergen' Alıntı:Özellikle benzer kasa kullanan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.
Teşekkürler
Nasıl olur. 4x4 sınıfının iki lideri Land cruiser ve Patrol dür. Diğerleri hep bunlarla karşılaştırılır.rauf_468' Alıntı:Aracınız guzel olmus umarım performansı da ıyıdır.Patroller hakkında pek ıyı duyumlarım yokta.
PajeroCat' Alıntı:Şükrü bey merhaba;
86 Model Patrol SWB(Kısa şase) sahibiyim..
Bilgi edinmeniz açısından günlüğümde bu araçla ilgili bazı bilgiler mevcut..
Ancak benim aracım turbo değil..SD33 diye bilinen dizel bir makina..
Linki sizlerle paylaşıyorum..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.0
sevgilerimle
rauf_468' Alıntı:Aracınız guzel olmus umarım performansı da ıyıdır.Patroller hakkında pek ıyı duyumlarım yokta.
LC ile Patrol iki ezeli rakip. LC nin arkasında Toyota gibi bir dev varken elbette pazarlama stratejisi ve işçiliğinin daha iyi olması doğal. Ancak ikisininde yaygın olduğu ülkelerde örn. Avustralya gibi Patrol çok büyük saygı görmekte ve Şasi değiştirmenin (modifiye) yasak olduğu tüm yarışlarda dayanıklıkığı ile LC ye tercih edilemktedir. Genel kanı PAtrol'un şasi ve standart yürüyeninin daha sağlam olduğu ancak Toyota'nın motorlarının daha iyi olduğu yönündedir. Patrol'a laf yokrauf_468' Alıntı:Ben birkez patrol ü deneme şansı buldum fakat ne land curiser le nede su an kullandıgım hilux le karşılastırmam söz konusu olamaz.Ustelık denedıgım arac ceyrek asırlık da degıldı.
Belkı de benım denedıgım arac cok kotuydu.Sizin soyledıklerınıze gore bır kac farklı patrol daha denemelıyım herhalde.Ayrıca tanıdıgım offroad tutkunu ınsanlar LC ve pajero ları daha cok övüyorlar.Saygılar.