Nissan Patrol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zubi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,892

patrol offroad

• ARB

Kullanılan: 17 65.4%
  • İRON MAN

Kullanılan: 4 15.4%
  • SNAKE RACİNG

Kullanılan: 2 7.7%
  • PİAA

Kullanılan: 2 7.7%
  • OMP

Kullanılan: 1 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    26
Ynt: Nissan Patrol

[attachment=1]

brutal_motorpatrol.jpg

Etiketler

Merhabalar arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. Aslında üye olmamın başlıca nedeni en sonunda ülkemizde de Patrol severlerin bir araya geldiği sanal bir ortam oluştuğunu görmüş olmam ;D Eğer ki Patrol hakkında tartışmak-fikir alışverişinde bulunmak isteyen arkadaşlarımız olursa (özellikle SD33 ve Y60) her zaman sohbete ve yardıma hazır olduğumu belirtmek isterim.
SD33 benim ilk göz ağrım, yaklaşık 10 yıldır SD33 kullanıcısıyım. Bir yıl önce de en sonunda istediğim gibi bir Y60 bulabildim. Açıkçası artık Y60'ın üzerine biraz daha eğilmek istiyorum. İtiraf etmeliyim ki SD33'ün dayanıklılığı Y60'da bulunmuyor. Y60 çok daha konforlu ve modern bir araç ama yine de emektarın tadını vermiyor zaman zaman ;)
Mesajlarınızı bekliyorum, en yakın zamanda görüşmek üzere!

merhaba ronsard senin patrollar uzun mu kısa mı üzerleride değişiklik yaptın mı. ben de 12 yıldır patrol sahibiyim artık içim dışım patrol oldu görüşmek üzere

zubi' Alıntı:
merhaba ronsard senin patrollar uzun mu kısa mı üzerleride değişiklik yaptın mı. ben de 12 yıldır patrol sahibiyim artık içim dışım patrol oldu görüşmek üzere

Merhaba zubi, al benden de o kadar; içim dışım Patrol oldu hele de Y60 2.8 TD kasa aldıktan sonra. Her iki aracım da kısa şase. Aslında araçlarım her şeyiyle tamamen orijinal durumda. Yalnızca SD33'ün üzerinde Warn 2000 XL vinç mevcut. Y60'da ise EGR iptali var, benden önceki sahibi yapmış.
Şu anda SD33 ile uğraşıyorum, kaporta-boya yapılıyor. Aslında birkaç ufak çürük dışında fazla bir kaporta işi yoktu ama metalik boya olduğundan dalgalanmayı önlemek için komple boyatıyorum, olmuşken temiz ve tam olsun. Ustaların "dudak boyası" diye tabir ettiği ucuz bir çözüm de mevcuttu ama tercih etmedim çünkü hem arabalarımda yarım işi sevmiyorum, hem de satmayı düşünüyorum; böylece alıcı da bana sövmez yarın öbür gün boya kusmayıp altı çürümeyeceği için... Biraz masraf olacak ama bittiğinde güzel bir iş çıkacak ortaya.

Şu anki niyetim geçen yıl aldığım 1995 Y60'a binmek. Ona turbo yaptırmak durumunda kaldım ve bir de Fransa'dan orijinal otomatik poyra kilidini aldım bir tanesi pulunu kırdığı için. Onun dışında fazla bir sorunum olmadı.
Sende ne tip Patrol mevcut? Model/motor/kasa?
Görüşmek üzere, selamlar.

Merhaba ronsard benim 1987 patrol mq r160-sd33 (modifiye listesi: İron man leaf spring,iron man shock amörtisor, snake racing shakle,Rancho dümen shock amörtisörü,5cm body lift,mickey thompson 15'x10j jant+bedlocklar Yokohoma 35x12,5x35' lastikler,ön arka ARB difflock, airflow marka snolker,4500'lük vinç,Thule roof rack,PİAA projjektörler,OMP dümen,OMP vites topuzları,OMP 4 koltuk (bak zubi sayfa 1)

merhaba benim tek sorunum cam krikoları ve cam lastikleri galiba reno 9 lastiklerinden uydurma yapıyorlarmıs
ama ben guvenemedim senin malumatın varmı
selamlar

olcay ben de uydurma işler var ama anlayamazsın adam yeter ki başarılı iş yapsın 1 adet kapıyı olsun uydurma tamir et ve kullan içine sinerse gerisini de yap

ZUBİ ,
Ben Bursa ULUDAGOFFROAD klübünden bir patrol fanatiğiyim.Bende 94 uzun şasi benzinli , 92 kısa şasi dizel kardeşimde de 92 safari var..Araçlarımızı daha iyi tanımak ve yardımınızla bazı modifiyeler yapmak istiyoruz.

Resimleri;

23032008024.jpg

n823919379_1126295_4714.jpg

DSC04571.jpg

DSC04572.jpg

HPIM9095.jpg

NISSAN PATROL TURKEY HAKKINA

Okuduklarımdan bir patrol CLUB meselesi algıladım ama çözemedim.Ben de facebook ta bir grup oluşturdum patrol hakkında beraber geliştirelim..Link aşağıda.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=207183&id=1639652135&view=all&subj=74770987935&aid=-1&oid=74770987935&saved#/group.php?gid=74770987935

shadow linkteki parçalar senin patrol içindir http://72.34.32.141/~snakerac/index.php?cPath=3_106_113&osCsid=27c30e1057b3a1cde5affc83cffe7f98

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.