Nissan Rally Raid 4x4 Gaz Kesme Problemi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,907

tuncel

Kamp I
Yer
ANTALYA
Pazar günü aracımla su geçişi yaptım. Aracımla sudan geçerken bir iki kez gazı tam yiyemediğinden dolayı stop etti. Bu zorlanmadan dolayı aracın zarar görmemesi için bir özellikmidir. Yoksa bilemediğim bir arızamı var ? Yada yavaş gidilmesinden dolayı dizel yakıtımı geç yakıyor ? :-\

Etiketler
Ynt: Nissan Rally Raid 4x4 Gaz Kesme Problemi.

kaç model nissan 2004 ve üzeri modelse makinaya bağlat böyle durumlarda hiç gaz vermeden rolantide ısınacak 1 ssat kadar . sonra kutup başını söküp 5 dk sonra takarsan sistem sıfırlıyor kendini. geçmiş olsun

teşekkürler aracım 2005 model bu sorun sistemin neyinden kaynaklanıyor ? Ayrıca makina derken ?

akadaşlar berki yeri degil ama bendede 2005 raly raid var yeni aldım ve daha önce 4x4 araç hiç kullanmamıştım bunlardaki defransiyel nsıldır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri