KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selam arkadaşlar işten anlayanlar ilgilenirse sevirim
2001 lada niva aldım aküde sorun var diye kimseye göstermeden akü yü değiştirdim
aradan 15 gün geçti çalıştırmak istedim çalışmadı elektrikçiye götürdüm şarz etmediğini ve arcın aküden yediğini söylediler
şarz dinamosunu yaptırdım aradan 15 gün geçti ve aküde tık yok sanırım kaçak var
böyle bir sorunla karşılaşan varmı neden olur veya işin ehli bir usta tavsiye edebilirmisiniz
istanbul anadolu yakasındayım
Aynı sorun malesef benim LR Defender marka aracımda da vardı ( belki de hala var ) ..Oto Elektrik tamiri markaya göre değişir mi bilemem ama size Atatürk Oto Sanayi - Maslak 'ta Cesur Oto Elektrik'i önerebilirim..Soner Usta işinin ehlidir.. 0532 600 30 36
Evet bende dediğiniz gibi yaparak karen oto ya gittim ama herhangi bir sorun bulamadık aküyü şarj a verdik bu arada aracı yapılması gerekenleri yaptırmak için orada bıraktım ilgi ve alaka için teşekkürler
Kondansatörü kontrol ettirin akü dolduktan sonra devreyi kapatması gerek şarj dinamo kömürleri,ni diyotları kontrol ettirin çıkış voltajını ölçtürün 12-14 volt değerde olması lazım
aracımın akuyu boşaltığında şarz dinamosunda sorun olduğunu gördük şarz dinomasını yaptırmıştım ama aküyü şarz ettirmemiştim sonra aküyü şarz ettikten sonra sorun kalmadı
ayrıca karen oto yu ben de çok tavsiye etmiştim ama dikkat edin işçilikte çok fazla fiyat yazıyorlar ayrıyeten pazarlığımızın dışında fiyat aldılar büssürü ıvır zıvır katıp yaklaşık pazarlığımızın dan hariç 60 tl daha para ödedim fiyat listesinde 400 tl parçalar filan tutuyordu 245 tl işçilik yazılmış benden demesi
Aracınızda kaçak kontrolü yapmanın en basit yolu kontak kapalıyken ve tüm donanımlar kapalıyken artı kutup başını yerinde oynatın eğer kıvılcım çıkartıyor ise bir yerden güç çekiliyor demektir. Bilginize
Aracınızda kaçak kontrolü yapmanın en basit yolu kontak kapalıyken ve tüm donanımlar kapalıyken artı kutup başını yerinde oynatın eğer kıvılcım çıkartıyor ise bir yerden güç çekiliyor demektir. Bilginize