FuadMammadov Yüksek lisans turizm öğrencisi Mesajlar 79 Tepkime Puanı 0 Yer Rusya Web vk.com 25 Mar 2015 #17 Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. bu arada bizim niva 92 model. 1.6 motor. 1200dolara almıştık
Y yeniarkadaş Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 1 Yer ZONGULDAK 25 Mar 2015 #18 Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. FuadMammadov' Alıntı: bu arada bizim niva 92 model. 1.6 motor. 1200dolara almıştık Genişletmek için tıkla ... Ne güzel!.. Ben ise, iki ay önce 90 model 1600 NIVA' ya 5.400 Dolar verdim.. Emsallerine göre bakımlı, masrafsız ama, tabii ki sizin oralarla mukayese edilmez..
Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. FuadMammadov' Alıntı: bu arada bizim niva 92 model. 1.6 motor. 1200dolara almıştık Genişletmek için tıkla ... Ne güzel!.. Ben ise, iki ay önce 90 model 1600 NIVA' ya 5.400 Dolar verdim.. Emsallerine göre bakımlı, masrafsız ama, tabii ki sizin oralarla mukayese edilmez..
FuadMammadov Yüksek lisans turizm öğrencisi Mesajlar 79 Tepkime Puanı 0 Yer Rusya Web vk.com 25 Mar 2015 #19 Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. sağlık olsun abi)) önemli olan para değil onla sağlıkla gezmek) eğer gelirseniz buralara alalım size ucuz şöyle dağı taşı ezen nivalardan)
Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. sağlık olsun abi)) önemli olan para değil onla sağlıkla gezmek) eğer gelirseniz buralara alalım size ucuz şöyle dağı taşı ezen nivalardan)