Niva Ekonomizer Hk.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan makinaci8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,162

makinaci8

Ana Kamp
Mesajlar
33
Tepkime Puanı
0
Üstadlar merhaba niva da ne yaptıysam yakıtı azaltamadım kmye 40 kuruşun altına inemedim motor tamirini yaptım piston kol yatak sekman yataklar dahil olmak üzere değiştirdim ama yakıt düşmüyo .Son çare olarak egr yi devreye aldım farkeden olmadı yada ben ayarlarını yapamadım en son çare hiç değil benzinde yakıt düşsün diye ekonomizeri devreye alayım dedim elektromanyetik diye geçen memeyi taktım fakat bu memeye girecek kabloyu tesisatta bulamıyorum bu memenin valfin ne işe yaradığını nerden elektirik vermem gerektiğini bilen varmı
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Mesajlar
1,531,706
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst