Niva & Jimmy

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tornado57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,547
Ynt: Niva & Jimmy

Hocam teşekkür ederim,
Emanet bir Canon makine vardı elimde düşündüğümden daha iyiyimiş, becerebildiğim kadar ekledim birşeyler :smiley:
Saksının içinde birşey görünmüyor, ama tamem boş olmasa gerek diye düşündüm uçmaması için. yollar dediğiniz gibi titreşimszi, hatta şehir içleirnde de hız kesici gibi şeyler dikkatimi çekmedi hiç. Yolları ve özellikle kaldırımları çok geniş, ana yollar dışındaki tüö yollarda en az 3 şerit 1 i park için. Kurallcı bir millet olduklarından trafikte te de sıkıntı görmedim hiç, hatat biz ağırdan geçerken yeşil ışık kırmızıya döndü, korna yok roket kalkışıyla tozumuzu alan yok, kaldırıma çıkmamız ardından araçlar hareket etti.
Şehir içinde ambulansın yavaş olduğunu söyledim, Almanlar tabiki katılmadı :smiley: Amerikalı bir abi var otelde resepsiyonda ona da dedim, o kabul etti :smiley: bunun da kavşaklardaki bisiklet trafiği nedeniyle ambulansında kavşağa yavaşlayarak girmedinden kaynaklandığını söyledi. Doğruydu da , özellikle akşamları bisikletle dolaşan gençler grup grup heryerdeler. gündüz de çok kişi bisikletiyle işe gidiyor, hatta bebeğini bisikletinin römorkunda taşıyan anne gördüm, römork özel bir puset, bisikletten ayrılınca ön tekerleri açılıyor, onu da genel konulara atmaya çalışacağım

Etiketler

elinize sağlık tamda aklımdaki proje için referans olabilecek bir kaynak oldu benim için.yine böyle bişeyler denk gelirse bekleriz fotoğraflarını

yasakşehir07 hocam,

Gördükçe çekerim inşallah,
özellikle bağlantı yerlerini görüntülemeye çalıştım,
işinize yarayacak olmasına sevindim,
kolay gelsin

Bu degerli izlenim ve paylasimlariniz cok faydali oldu. Ozellikle gozlem yeteneginiz ile bize tasviriniz sayesinde sanki oradaydik cok tesekkurler emekleriniz icin. Bol bol paylasimlarinizi bekliyorum ve takip ediyorum. Kalin saglicakla. Saygilar.

ben teşekür ederim.inanın öyle bir zamana denk geldi ki.iş şimdi bu işi yapmaya uygun aracı bulmaya ve birazcık daha araştırma yaapmaya kaldı.bunu suzukiye yaparsak araca haksızlık olur ;D

Çağın hocam, teşekkür ederim, elimden geldiğince gördüklerimi paylaşmaya çalışıyorum. Bence sokaklarında yürüyüp insanlarla oturup sohbet etmeden kültürü tanımaya çalışmadan başka bir ülkeye uçakla gidip otel den iş ve eğlence yerlerine gidip gelmek seyahat değil. İş ve eğlence mekanları zaten artık uluslar arası bi dokuda pek de özgünlük yok. İnsanların yaşamlarını görüp tanımak lazım. Umarım zamanla bir kere de karavanımla gitmek nasip olur. O zaman daha çok fotoğraf çekerim :smiley:

Özay hocam, kar kürümek mi istiyorsunuz? :smiley:

Özay hocam,
Motor ve mekanikte sorunu olmayan bi araçla bu işe başlamanız daha iyi olur sanırım. Gerekli donanımı yaptıktan sonra verimsiz çalışan bir araç işlevsel olmayabilir. Bu aparatın büyük kısmı araçtan ayrılabilir, hidrolik ve bağlantı kısımları araçta kalıyor tabi. O şekilde şehirde ve arazide kullanılabilir diye düşünüyorum. Ama kar küreği de günlük sökülüp takılır bir şey değil gibi. Kışın şehiriçinde kısa mesafede de kullanılabilir bence, uzun mesafede tercih size kalmış, zor bir şey de değil aslında.

Hocam biraz modifiye edilmişini verelim ;)

cat.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR