tornado57
544 547 55 81
Ynt: Niva & Jimmy
Hocam teşekkür ederim,
Emanet bir Canon makine vardı elimde düşündüğümden daha iyiyimiş, becerebildiğim kadar ekledim birşeyler
Saksının içinde birşey görünmüyor, ama tamem boş olmasa gerek diye düşündüm uçmaması için. yollar dediğiniz gibi titreşimszi, hatta şehir içleirnde de hız kesici gibi şeyler dikkatimi çekmedi hiç. Yolları ve özellikle kaldırımları çok geniş, ana yollar dışındaki tüö yollarda en az 3 şerit 1 i park için. Kurallcı bir millet olduklarından trafikte te de sıkıntı görmedim hiç, hatat biz ağırdan geçerken yeşil ışık kırmızıya döndü, korna yok roket kalkışıyla tozumuzu alan yok, kaldırıma çıkmamız ardından araçlar hareket etti.
Şehir içinde ambulansın yavaş olduğunu söyledim, Almanlar tabiki katılmadı
Amerikalı bir abi var otelde resepsiyonda ona da dedim, o kabul etti
bunun da kavşaklardaki bisiklet trafiği nedeniyle ambulansında kavşağa yavaşlayarak girmedinden kaynaklandığını söyledi. Doğruydu da , özellikle akşamları bisikletle dolaşan gençler grup grup heryerdeler. gündüz de çok kişi bisikletiyle işe gidiyor, hatta bebeğini bisikletinin römorkunda taşıyan anne gördüm, römork özel bir puset, bisikletten ayrılınca ön tekerleri açılıyor, onu da genel konulara atmaya çalışacağım
Hocam teşekkür ederim,
Emanet bir Canon makine vardı elimde düşündüğümden daha iyiyimiş, becerebildiğim kadar ekledim birşeyler
Saksının içinde birşey görünmüyor, ama tamem boş olmasa gerek diye düşündüm uçmaması için. yollar dediğiniz gibi titreşimszi, hatta şehir içleirnde de hız kesici gibi şeyler dikkatimi çekmedi hiç. Yolları ve özellikle kaldırımları çok geniş, ana yollar dışındaki tüö yollarda en az 3 şerit 1 i park için. Kurallcı bir millet olduklarından trafikte te de sıkıntı görmedim hiç, hatat biz ağırdan geçerken yeşil ışık kırmızıya döndü, korna yok roket kalkışıyla tozumuzu alan yok, kaldırıma çıkmamız ardından araçlar hareket etti.
Şehir içinde ambulansın yavaş olduğunu söyledim, Almanlar tabiki katılmadı