N NİVA.69 Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 32 26 Ara 2013 #1 Tekrardan merhaba.. Bi zamanlar sıfır ayarında Nivayla girmiştim Niva dünyasına.. Aradan 3 sene geçti ve aklım hep 3 yıl bindiğim o Nİvada.. Şimdi tekrar 10 tl civarı bi Niva düşünmeye başladım.. 10 bin'e Orjinalde var Silbaştan toplanmış da.. ne dersiniz.. bi de 1.6 mı 1.7 mi? Şimdiden tşk..
Tekrardan merhaba.. Bi zamanlar sıfır ayarında Nivayla girmiştim Niva dünyasına.. Aradan 3 sene geçti ve aklım hep 3 yıl bindiğim o Nİvada.. Şimdi tekrar 10 tl civarı bi Niva düşünmeye başladım.. 10 bin'e Orjinalde var Silbaştan toplanmış da.. ne dersiniz.. bi de 1.6 mı 1.7 mi? Şimdiden tşk..
YEVGENI Kamp III Mesajlar 605 Tepkime Puanı 2 Yer ISTANBUL 13 Ocak 2014 #2 Ynt: Niva-orjinal Mi/silbaştan Mı? Ben olsam uzerinde oynanmamisini tercih ederdim. Ve elbette 1.7 lt..
Ynt: Niva-orjinal Mi/silbaştan Mı? Ben olsam uzerinde oynanmamisini tercih ederdim. Ve elbette 1.7 lt..
N NİVA.69 Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 32 18 Ocak 2014 #3 Ynt: Niva-orjinal Mi/silbaştan Mı? 5 bine yakın görüntülenme.. yorum için sağol Yavuz hocam Aynı fikirdeyim..
Ynt: Niva-orjinal Mi/silbaştan Mı? 5 bine yakın görüntülenme.. yorum için sağol Yavuz hocam Aynı fikirdeyim..