NİVA YA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ NEREDEN BULABİLİRİM?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mylife57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,895

mylife57

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar lada nivalara son zamanlarda bir çok araçta görüyorum siyah akrilik malzemeden yapılmış güneşlikler takıyorlar araca ayrı bir hava ve güzellik katıyor nerden temin edileceği ve fiyatını bilen arkadaşlar varsa lütfen beni bu konuda bilgilendirir mi acaba.

Etiketler
Ynt: NİVA YA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ NEREDEN BULABİLİRİM?

mylife57' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar lada nivalara son zamanlarda bir çok araçta görüyorum siyah akrilik malzemeden yapılmış güneşlikler takıyorlar araca ayrı bir hava ve güzellik katıyor nerden temin edileceği ve fiyatını bilen arkadaşlar varsa lütfen beni bu konuda bilgilendirir mi acaba.

ben benimkini kendim yaptım....
hazır da var 300 tl.

IMG0333A.jpg

çok güzel olmuş bu araç kartal daydı sanırım yanlış hatırlamıyosam.

aracınız çok güzel maşallah Allah güle güle binmeyi nasip etsin. aracınızla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum.
aracınızda yükseltme var mı? varsa nasıl yapıldı?
lastik ve jant ölçüleriniz ve markası nedir?
ok 144 lü lada kullandınız mı? kullandıysanız şu an kullandığınız lastiklerle ok 144 arasında çok fark var mı
bende ok144 var üzerinde kışlık çok uğultu ve titreşime sebep oluyor teşekkür ederim

ma10blk' Alıntı:
aracınız çok güzel maşallah Allah güle güle binmeyi nasip etsin. aracınızla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum.
aracınızda yükseltme var mı? varsa nasıl yapıldı?
lastik ve jant ölçüleriniz ve markası nedir?
ok 144 lü lada kullandınız mı? kullandıysanız şu an kullandığınız lastiklerle ok 144 arasında çok fark var mı
bende ok144 var üzerinde kışlık çok uğultu ve titreşime sebep oluyor teşekkür ederim

var arkalar 4 cm kestamid yay geti , önler alt salıncak üstüne 2,5 cm flanş üst rotil üstü kestamid halkalı (resimde soldan 2. )
(orj.yükseltme kitinin bire bir kopyası
14 inch mengels janta pirelli fs 40 14*195*85 mt lastik (şu an türkiyedeki tek 14 inch çamur lastiği)
oklu nivam vardı 4 yıl önce oldum olası sevemediğim bir lastiktir
asfaltta berbattır uğultusu boldur arazide orta hallidir
benim lastikler asfaltta nispeten daha sessiz ama yol tutuşu çok iyi çamurda ise harikalar yaratır
aynı lastiğin 16 inc olanını defender da kullandım ordan biliyordum bu lastiği
çok aradım 14 ünü ve buldum geçen ay taktım çok memnunum...

Niva_Lift_options.jpg

güneşlik çok şık olmuş araca hoş bi hava katmış güle güle kullanın.Sakıncası yoksa nasıl yaptığınızı bizede izah edebilirmisiniz ?

Saygı duyarım....

http://nivaturkiye.com/main/ üye oldum aktivasyon bekliyorum.

Erkan bey tekrardan merhabalar

Linkteki araca bir baka rmısınız tavsiye ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-sahibinden-bakimli-arayanlara-fiyat-dustu-117013037/detay/

teşekkür ederim.

iyi bir 5 ileri şanzıman
abartmadan prof bir yükseltme
tavana sepet
2 adt yeni tip ön koltuk
taban saçlarında çürük temizliği ve izolasyon
motor kondisyon kontrolü
diff lerde ve akslarda kontrol
elektronik ateşleme seti
biraz niva aşkı biraz özveri
v.s ister......
dıştan fiyatına göre diri araç..
nivadan iyi anlayan biri ile bakmak şartıyla alınabilir....

teşekkür ederim..

Bir arayıp sahibiyle görüşecem 5 ileri vardır belki araçta.Genel olarak fiziği düzgün gözüküyor araç bakmadan ne söylense boş.

deliyürek44' Alıntı:
bu fiyata göründüğü gibi ise bedava bence
benim nivamda satıklık bakarsanız 117739083 ilan no su bakarsanız http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-1989-model-lada-niva-02032015-kadar-muayenesi-var-117739083/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR