tabiki aracı yükselttikten sonra orjınal cantlarıyla biraz dengesiz oluyor araca of setli cant ve lastikte uygulamak gerekiyor bununda maliyeti 1000tl ila 1500 tl arası degişen rakamlar arasında rakamı degiştiren kulanılan lastik markası
750-16 LR Defender ölçüsü. Bir ara ben de düşünmüştüm ama çamurlukları traşlamak ister, belki davlumbazları da iptal etmek gerekirdi. 600-16 yeterince iyi. Diff karpuzunu yerden yükseltmekse amaç Reis28'in kullandığı 205/80/16 Federal MT'ler 600-16 OK144'ten daha yüksek (2 küsür cm). Ama bu sefer de standart cantı offset ile değiştirmek ister..
kardeşim arabanı iyi günlerde kullanırsın inşallah arabana kazasız belasız binersin nivan harika olmuş sevgili kardeşim benim sana sorum birkaç ay içerisinde lancia delta veya alfaromeo nun yeni 149 modelini alıcam kısmetse işte sorum şu aracı aldıktan sonra yerden en az beş veya altı santimetre kadar yükseltme ihtimalim varmı artı lastiklerini 18 inçlik yaptırma ihtimalim varmı bu konuda beni bilgilendirirsen çok mutlu olurum diledigin herşey gönlünce olsun bütün gezenbilir üyelerininde şimdiden saol