KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dursun ustanın tavsiyesiyle arkaya öne "get" koyup 2-3 cm kadar yükselttim, olayı abartmadım... Tek araç ve karışık kullanım için (uzun yolada gidiliyorsa) 2-3 cm'den fazlası Nivaya yaramaz derim...
reis 28 yakınlarda olcaksında verecez bızım cengaver niva yı şöle bi adama döndürcen...yok ki kardeşim burlarda usta ... götürüyorsun burda usta ya niva yı "abi ne gereği var bunlara ya gidiyor ya işte hem daha fazlasına ne gerek var yuksek araba ıyı olmaz" böyle ustalara ne yaptırılabilir ki...
selamlar,Dursun usta benim size sorum acaba 95 sonrasi ladalarda arazi sanzimani eski modellere gore daha iyimi oyle duymustum ama teknik acidan bilgim yok ,aracinizi yaptiginiz zamanlarda bakmistim .cok guzel olmus ama benim 93 model aracim vardi ve kalkista cok salliyordu sorunu cozemedim sattim sonradan bana 1.7 i ler daha iyi diye soylediler bende uzmanina sorayim dedim.simdiden tesekkurler
selamlar,Dursun usta benim size sorum acaba 95 sonrasi ladalarda arazi sanzimani eski modellere gore daha iyimi oyle duymustum ama teknik acidan bilgim yok ,aracinizi yaptiginiz zamanlarda bakmistim .cok guzel olmus ama benim 93 model aracim vardi ve kalkista cok salliyordu sorunu cozemedim sattim sonradan bana 1.7 i ler daha iyi diye soylediler bende uzmanina sorayim dedim.simdiden tesekkurler
95 sonrası nivalar motor olarakta şanzıman ve dişli oranları olarakta daha iyileştirilimiştir lakin 95 sonrası nivalarda bu yeniliklerden faydalanarak eksiklikleri giderile biliyor yeni modeli tercih etmeniz daha isabetli olur
95 sonrası nivalar motor olarakta şanzıman ve dişli oranları olarakta daha iyileştirilimiştir lakin 95 sonrası nivalarda bu yeniliklerden faydalanarak eksiklikleri giderile biliyor yeni modeli tercih etmeniz daha isabetli olur
dodikler o arac için özel yapılmış iyi bir polyesterci bulursan sende yaptıra bilirsin resimdeli arac tamamiyle farklı mekaniklerle modifiye edilmiş bir arac Yavuzun belkirttigi gibi
yavuz bey ve dursun usta cok tesekkur ederim.beni bu konuda aydinlattiniz gercekten cok yolum var zannederim. yavas yavas ogrenecegiz tabi bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip demisler
merhaba benm nivayı yükseltmek istiyorum ama hafta içi şehir içinde de kullandığım için kararsızım.. nivayı yükselttiğimizde asfalttan uzaklaştığını söylüyorlar peki araca kule gergisi uygulasak bi işe yarar mı ?
merhaba benm nivayı yükseltmek istiyorum ama hafta içi şehir içinde de kullandığım için kararsızım.. nivayı yükselttiğimizde asfalttan uzaklaştığını söylüyorlar peki araca kule gergisi uygulasak bi işe yarar mı ?
nivada yükseltme daha büyük lastik taka bilmek ve arazideki kabili yetini arttırmak icin yapılıyor düzgün yapıldıgında asfalttanda uzaklaşmaz arazidede daha başarılı olur
öncelikle herkese merhaba.bilgisi olan arkadaşlar ve ustalarıma bir sorum oluçak 2005 model niva sahibiym.rojinal lastiklerini çıkarıp ok 144 lastık takım ve yayların üst kısmına 6 cm get koyarak arçı yükselttik.aslında orjinallige önen veren birisim ama .önce vinç olunca .birde bende 100 kilo olunca araç biraz alçak kaldı ben zayıflaya madıgım için mecbur araçı yükseltmek zorunda kladım acaba bu tür işlem yaptıran arkadaşalrımız varmı veya ustam herhangi bir sıkıntı yaratırmı get ler.tavsiye ve önerileriniz içn şimdiden teşekkürler