Nivamı Uğraştık Bu Hale Getirdik.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kazım01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,768

Etiketler
Ynt: Nivamı Uğraştık Bu Hale Getirdik.

Selam hoş olmuş emeğinize sağlık..Fakat şayet Of lu değilseniz yada of-road Of bölgesine ait bir off-road grubu değilse sanırım ön camdaki Of-ROAD yazısında bir f eksik olmuş bilginize..

Çok hoş olmuş elinize sağlık Osmaniye'den geçerken görürsem durdurur bakarım artık

tek ya da çift f işi pek farketmez bence. Aslında "yoldan çıktım" yazsak meramımızı çok daha iyi anlatır da güzel Türkçemiz biraz elastiki bir dil o da yanlış anlaşılmalara açık bir ifade

bizim bölgede böyle çalışmalar görmek gerçekten güzel.. emeğinize sağlık.

cenkcc' Alıntı:
Selam hoş olmuş emeğinize sağlık..Fakat şayet Of lu değilseniz yada of-road Of bölgesine ait bir off-road grubu değilse sanırım ön camdaki Of-ROAD yazısında bir f eksik olmuş bilginize..

Oradaki tire işareti tapajla F yapılsa süper olur

Emeğe saygı çok güzel olmuş..

Elinize sağlık çok güzel olmuş,baya uğraşılığı belli.Benim merak ettiğim ne kadara masraf yaptığınız.Araç fiyatı hariç.l Bilgi veririseniz sevinirim.

Güle güle binin...

Arkadaki çeki demirini direk tampona mı monte ettiniz, yoksa güçlendirme var mı acaba?

Hayırlı ve aynı zamanda uğurlu olsun .Güle güle ve bol çamurlu günlerde kullanın.

Güle Güle çamurlanın, birde şu tamponlar benim programımda var, ölçüleri paylaşma şansınız varmı ?

Bir önceki halinin fotoğrafları yok mu acaba.?