KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
MARKASI bu silverstone mt117 bu lastiğe görede jant lahzım tabiiki .nivaya takmak istiyorum.bana kaça mal olur acaba.aracımı ben önü 5cm ve arkayı 10cm kaldırmıştım.sürtme olmayacağını düşünüyorum.
Dursun usta o kullandığınız lastik ve jant uygulamasının fotosu varsa bir görebilirsek iyi olur.birde hankook un dinamik mt 834 ün 205-80-16 sı orjinal janta takılır herhalde.
Dursun usta o kullandığınız lastik ve jant uygulamasının fotosu varsa bir görebilirsek iyi olur.birde hankook un dinamik mt 834 ün 205-80-16 sı orjinal janta takılır herhalde.
usta cevabın 205 içinmi. bu tekerleği bir incelerseniz.Silverstone MT117 Xtreme Çamur Canavarı 31-10.5-16 görsellerde bol var.takan nivalar var.belki küçük ebatlarıda vardır.
rica ederim bence geniş lastik arabanın duruşunu ve gösterişini çok degiştiriyor ben geniş taban lastigin çokda verimli olmadıgını bildigim halde yinede taktım.
ben arazide çamur yerde direk araba oturmasın birazda olsa çamurun üstünde batmadan hareket edeyim diye şu ınşa turbo lastikleri beğendim ama sürter diyorlar.ok 144 almakta pek istemiyom.