Nuvi 310 için Türçe karakter sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan halilak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,800

halilak

Yeni Üye
Merhaba...
Garmin Nuvi 310 gps'imde bir süre önce webupdater ile güncelleştirme yaptıktan sonra Türkçe karakter sorunu oluştu.
Navcity haritasında Ğ,İ gibi Türkçe karakterlerin yerine üzeri noktalı Y gibi karakterler çıkıyor...
Bu Garmin'in Türkiyedeki yasal sitesinden yüklenen haritalar için de böyle...
Ne yapmam gerek?
Saygılar...

Etiketler

Ynt: Nuvi 310 için Türçe karakter sorunu

Bisikletcanavari' Alıntı:
Ürünü Türkiye'den aldıysanız Baytekin Tic. ile görüşmenizi öneririm.
GPS'i Turkiye'den aldım. Ama garmin le sorun çözmek tam bir zora koşmak oluyor.
Ben bu gps'i gittigidiyor aracılığı ile aldım. Faturası ve garantisi var.
Geçtiğimiz aylarda cihazı yeni aldığım günlerde yine benim kullanımımdan kaynaklı bir sorun için garmini aradım.
Cihazın seri nosunu verdim ve sorunlarını anlattım sorunumun çözümü ve Türkiye'den satılıp satılmadığı konusunda bilgi edinmek için tel nomu verdim.
Aynı akşam Garmin ABD ye mail attım.
Ertesi gün mesajıma yanıt aldım.
ama hala türkiye garminden arayacaklar:smiley:
Ben sorunun çözebileceğim bir yanıtı var mı diye sormak istemiştim...
Sevgiler... Saygılar...

Ynt: Nuvi 310 için Türçe karakter sorunu

Sayın modaratör Reha Bey;
Şimdiye kadar bu konuda b,r yardım alamadım.
Sizin önerebileceğiniz birşeyler var mı?
Saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR