Ödül, Futbol Yerine Yelken Programına

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,265

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
Birerdinç’e Gazeteciler Cemiyeti’nden ödül

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin 2009 Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri Sheraton İstanbul Maslak otelinde düzenlenen törenle dağıtıldı.

Yaban TV Haber Müdürü ve Program Yapımcısı Ali Birerdinç'in hazırlayıp sunduğu ‘’Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yelken Yarışı’’ adlı program "Yılın en başarılı spor programı" ödülüne layık görüldü. Ali Birerdinç ödülünü duayen sunucu Halit Kıvanç'ın elinden aldı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl düzenlenen ve gazetecilik mesleğinin "Oscarları" sayılan "Gazetecilik Başarı Ödülleri" için bu yıl oluşturulan seçici kurullar şu isimlerden oluştu: Gazetecilik: Necdet Doğan, Cengiz Kahraman, Doğan Satmış, Mehmet Tezkan, İbrahim Yıldız. Radyo TV: Prof.Dr. Şükran Esen, Zafer Arapkirli, Mehmet Ayan, Orhan Ayhan, Sibel Güneş İnternet: Prof.Dr. Nurdoğan Rigel, Ercüment İşleyen Hakan Kara, Celal Toprak.

[attachment=1]

ÖDÜL, FUTBOL YERİNE YELKEN PROGRAMINA

Gazeteciler Cemiyeti tarafından “Spor programı” dalındaki ödüle layık görülen Yaban TV Haber Müdürü ve program yapımcısı Ali Birerdinç, törende yelken sporuna dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Sözlerine, “Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin büyük jurisinin değerli üyeleri, televizyonlarımızda yayınlanan futbol ağırlıklı programların yanında, bir yelken yarışını anlatan ve Yaban TV’de yayınlanan programımı övgüye değer bulup ödüllendirmesi kurumumu ve beni son derece mutlu etmiştir” diyerek başlayan Birerdnç şöyle devam etti:

[attachment=2]

YELKENCİLER ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

“Bu ödülün, yelkene ve denize gönül veren binlerce amatör sporcuyu da mutlu ettiğine inanıyorum. Çünkü onlar basınımızda kendilerini yeterince ifade etme şansı bulamıyorlar. Bu nedenle onlar. kendim ve kurumum adıma değerli juri üyelerine teşekkür ediyorum.”

Yaban Televizyonu’nun böylelikle sadece bir av kanalı olmadığının, belgesel ve doğa sporları ile de ilgilendiğinin tescillendiğini belirten Ali Birerdinç, ”Elimdeki bu ödülü, şu anda bizi bir yerlerden izlediğine inandığım çok eski meslektaşım ve Yaban TV kurucusu rahmetli Ufuk Güldemir’in anısına ve ruhuna ithaf ediyorum” dedi.

Kaynak: TurkSail

1.jpg

2.jpg

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.