<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Özel Harekattan Çıkma Defender Almayı Düşünüyorum; Tavsiyeleriniz ?..</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="eraylive" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
eraylive' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler yavuz abi ama bir yerde tereddüt ediyorum acaba çok perişan durumdamıdır bu arabalar yoksa fazla masraf yapmadan binilebilirmi sizce ? aracın linkinide yolluyorum .<br />
http://www.sahibinden.com/satilik_land_rover_arazili-91WQQaXQQ14414229WQQpXQQdisplayitem
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bunun cevabı birazda ne yapmak istediğine bağlı, günlük kullanımada uygun bir defender yapayım dersen o işin sonu yok, ama ilk aşamada, muhtemelen bu araçların otokar üretimi olması bir çok paslanmış parçayı beraberinde getirecek, kaporta boya işine girdiğin anda 3-5 bin ytl yi gözden çıkarmalısın , ayrıca hidrolik direksiyon yoksa kullanımları çok zor, en az 1000-1500 ytl de ona gider, yürüyende sorun çıkmazsa masraf bununla biter, Bizde aynı araçların ingiliz montajları var, paslanma konusunda çok şanslıydık ama yürüyende akla hayale gelmeyen bir sürü aksaklık çıktı. Açılmışken en iyi parçalarla yeniden toplamaya kalktığımız için masraf sürekli çoğaldı.<br />
<br />
İhaleden almayacağınız için şanslısınız, iyi bir ustayla gidip aracı deneyebilirsiniz, masraf baştan belli olur, ona göre davranırsınız.<br />
<br />
Selamlar</div>