Konuyu yeni gördüm , Nejatın 1. sayfada söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Kesin bir reçete yok gibi.
Ama bence turbo olmayan büyük hacimli , basit yapılı bir dizel arazi için en iyi çözüm olurdu, büyük hacimden kastım 4000 cc ve üzeri, suda boğulmaz, tork eğrisi düzenli olur, yüksek güç ve tork üretip düzenli dağıtabilir.
Fakat gerçek hayatta büyük hacim büyük vergi anlamına geliyor bunun yanındada daha fazla yakıt tüketimi. Üstelikte sarfiyatı ucuzlatacak LPG seçeneğide yok.
Büyük lastik çevirebilme konusuna gelince her motor her lastiği çevirebilir yeterki bunu yapabilecek ekipmanlar bulunabilir olsun.
2.5 lt benzinli defenderimde 35 inch lastik takılı gayet güzelde çevirebiliyor, ama aynı dişili oranları kullandığım taktirde aracım 2.5 litre düz dizel olsaydı sanırım araç yürümezdi. Bunun yanında aynı oranları kullanan 2.5 dizelin ayna mahruti oranlarını 4.7 ye çıkarırsanız sıkıntısız şekilde 38 i bile çevirebilir.
işin sırrı dişliler ve oranların düzgünce hesaplanıp uygulanmasında yatıyor motor kısmı teferruat.
Selamlar