Özellikle kış şartlarının ağır geçtiği bir yerde aracınızı kullanıyorsanız kesinlikle benzinli derim. Sabah çalışmasından vazgeçtim, giderken bile mazot donduran yüzlerce araç görmüşümdür. -30 larda dizel bir aracın çalışması çok daha gürültülü ve zorludur. Off-Road ta mümkün mertebe az teknoloji istendiğinide hesaba katarsak benzinli yine avantajlıdır. Hassasiyet açısından da dizel motorlar benzinlilere göre daha hassastır.
Bu arada yanlış anlamayın ama 4500cc lik bir motorla 40 tonu çeken hangi çekiciymiş merak ettim. 40 Tonluk çekiciler yaklaşık 10 ila 15 lt lik motorlardır diye biliyorum.
Çevirir, çevirir. Eğer gerekli yükseltme yapılır, spacer takılır, akslar güçlendirilir, dişli oranları değiştirilirse çevirir. 2" yükseltme kiti bin TL civarında tutar (sadece uzun yay takmakla olmaz, amortisörler de değişecek. Yay-amortisör uzayınca fren hortumları da uzunlarıyla değişecek). Spacer ben diyeyim 300 sen de 500. Artık gerisini de sen hesapla.
İşin sırrı dişliler ve oranlar demiştim gözünden kaçmış
38 inch le sadece 3. viteste bile 100 km rahat yapılıyor 3.9 v8 motor ile. Düzgün oranları seçersen 100 bg bile 40 inch lastikle defender ı uçurur. Defender için kullanabileceğimiz sadece 3 adet ayna mahruti seçeneği ve 4 adet arazi oranı seçeneği var.
40 inch lastiği çevirebilmek için örneğin senin aracında , ayna mahruti oranını 4,7 ye çıkarıp arazi oranını 1,41 e yükseltirsen aracın akslarına binen yük haricinde hiç bir zarar görmez, sadece takviyeli aksla bu sorunuda çözebilirsin.
Oranlarla oynayıp neler olacağını görmek istersen
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25482.0
Buda Yukarıda bahsettiğim şekilde aracın yapabileceği hız.
Hizi guce cevirebilmek icin 6 bin ceviren motor yerine 12 bin ceviren motor olmasi lazim desem
Ayni guc ve devirdeki motorla hangi disli oranini kullanirsak kullanalim ya hizdan yada gucten vaz gecmemiz gereki desem
Hizi guce cevirebilmek icin 6 bin ceviren motor yerine 12 bin ceviren motor olmasi lazim desem
Ayni guc ve devirdeki motorla hangi disli oranini kullanirsak kullanalim ya hizdan yada gucten vaz gecmemiz gereki desem
Anlatması zor ama bu hezaman aynı değildir
aynı devir hızını aynı çıkış hızına daha farklı dişli oranlarıyla aktarırsan öncekinden daha güçlü yada güçsüz elde edebilirsin
Araçlardan değilde başka makinalardan örnek verebilirim