--HEKİMOĞLU--
Yeni Üye
Off road araçlar ile ilgili yasal mevzuatlardan bir kaç sorum olacak bilgisi olan kardeşlerime...
1. Çeki demiri, vinç, ön tampon, tavan üstü sepet, roll bar uygulamaları, telsiz anteni montajları, yükseltme kiti, kasa kabini (çift kabin araçlar için) vb. sonradan dönüştürme için uygulanan ekipmanlara dair ruhsata işlem gerekiyor mu?
2. vize (araç muayene) işlemlerinde bu aksesuarlardan sorun meydana geliyor mu?
3. trafikte cezalara maruz kalınıyor mu?
mesela ben amatör telsiz oparatörüyüm araç telsizi anteni polisler tarafından yanlış yorumlanıp sorgulamaya maruz kalınabiliniyor.. gibi..
kasa kabini ve çeki demiri ruhsata tabi olduğunu biliyorum fakat diğerleri hakkında bi haberim....
bu sorularıma cevap bekliyorum sizlerden ...
saygılar...
Özgür HEKİMOĞLU
1. Çeki demiri, vinç, ön tampon, tavan üstü sepet, roll bar uygulamaları, telsiz anteni montajları, yükseltme kiti, kasa kabini (çift kabin araçlar için) vb. sonradan dönüştürme için uygulanan ekipmanlara dair ruhsata işlem gerekiyor mu?
2. vize (araç muayene) işlemlerinde bu aksesuarlardan sorun meydana geliyor mu?
3. trafikte cezalara maruz kalınıyor mu?
mesela ben amatör telsiz oparatörüyüm araç telsizi anteni polisler tarafından yanlış yorumlanıp sorgulamaya maruz kalınabiliniyor.. gibi..
kasa kabini ve çeki demiri ruhsata tabi olduğunu biliyorum fakat diğerleri hakkında bi haberim....
bu sorularıma cevap bekliyorum sizlerden ...
saygılar...
Özgür HEKİMOĞLU