Off-Road Araclarımızda Ne Buluyoruz....?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,598
Ynt: Off-Road Araclarımızda Ne Buluyoruz....?

ve kesinlikle bunu

2.jpg

Etiketler

resmin adı na bakın offroad degil bu offffffroad :smiley:)

biz birkaç arkadaş bu resmin ne kadar gerçek olabilcegini çok uzun süredir tartışıyoruz ama cevap yok sizde varmı........

valla elim ayağım terledi, Ozan ın da dediği gibi bana arabayı bırak dağın tapusunu verseler olmaz o iş. bravo mu yuh mu ne diyim sasırdım.

Yanımdaki insanların oraya çıkmıycaksın değilmi demesini sevdim. Ben ulaşılmaz olmayı seviyorum galiba..
Cj5 im olsaydı tamiri de severdim galiba :smiley:

olmazsa olmazımızdır tamir ama abi sen gel kapıdakini gör sinir ediyo beni tek marşla çalışmalar her yola girip bozulmamalar hiç bir yerde kalmamalar az yakmalar derdi ne anlamadım var bi sorun ama ne

oktaycj 6' Alıntı:
biz birkaç arkadaş bu resmin ne kadar gerçek olabilcegini çok uzun süredir tartışıyoruz ama cevap yok sizde varmı........

Bu resim gerçek, siteye ilk ben koymuştum ve yazısınıda okudum....!
Tekrar arıyorum ama bir türlü bulamıyorum yoksa yazısınıda tercüme edip koyacağım.....

doğa sevenlerin tutkusu... Özgürlük hissiyle dopdolu... gidilmez denilen yerlerde keyifli anlar yaşatan... zoru başarmanın gururunu yaşatan bir araç

O araç oradan insan eliyle inebilmiş mi peki.Sonuçta bir şekilde çıkmış.
beatrix' Alıntı:
Bu resim gerçek, siteye ilk ben koymuştum ve yazısınıda okudum....!
Tekrar arıyorum ama bir türlü bulamıyorum yoksa yazısınıda tercüme edip koyacağım.....

Oraya kadar nasıl geldi bilinmez ama daha ileri gitme şansı yok gibi, sağ ön lastiği o kayaların üzerine çıkardığı zaman aşağı gider herhalde.

yeni aldım ama yinede kendimi özgür hissettiriyo

takviyeye alıştıktan sonra normal arabalard da arar oldum. Yol şartlarında he yere girip çıkabileceğimi bilmek insana müthiş bir güven veriyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.