off road en iyi hangi bölgede yapılır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grandemre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,435

off road en iyi hangi bölgede yapılır?

• marmara bölgesi

Kullanılan: 27 37.5%
  • karadeniz bölgesi

Kullanılan: 41 56.9%
  • akdeniz/ege

Kullanılan: 19 26.4%
  • iç anadolu

Kullanılan: 8 11.1%
  • güneydoğu anadolu/doğu anadolu

Kullanılan: 4 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    72
Ynt: off road en iyi hangi bölgede yapılır

Bende dogaya zarar verilmeyen her yerin off road alanı olduğunu savunanlardanım.
Off road araclarıyla mümkün olduğunca asfalttan uzak uzun soluklu gezi nerede yapılır anketi olsaydı Karadeniz derdim :smiley:

Etiketler

seco7' Alıntı:
Bende dogaya zarar verilmeyen her yerin off road alanı olduğunu savunanlardanım.
Off road araclarıyla mümkün olduğunca asfalttan uzak uzun soluklu gezi nerede yapılır anketi olsaydı Karadeniz derdim :smiley:

güzel memleketimin her yeri off. yeterki bu işi hakkıyla ,bilinçli , eğitimli ,ve en önemlisi doğaya saygıyı elden bırakmadan ,yapabilmemiz

aslanaybars' Alıntı:
evet emre ben devrekliyim zaten tekel bayim var sehir merkezinde sen nerelisin
kardeş bende zonguldaklıyım ama zonguldakta oturmuyorum havalar nasıl orda

Kocaeli'yi de unutmamak lazım , gerek kartepe gerekse körfezin kuzeyinde,güneyinde kalan yükseltiler off-road için doğal parkurlar oluşturuyor. :smiley:

kayoff daki arkadaşların koydukları görsellere bakılırsa kayseri bölgeside uygun özellikle( ismini yanlış telafuz ediyorsam özür)bayram hacı civarları.

evet kocaeli bölgesii de bu konuda müthiş bir atakta. Bu bölge okadar ilginç bi yapıya sahip ki her mevsimde offroada uygun parkurlar veriyor,zaten burda da müthiş bir örgütlenme var offroad olayıyla alakalı,ben kocaeliyi en iyilerden sayabilirim bu konuda hem sporcu çokluğu ve parkur çeşitliliği açısından...

GERÇEKTEN İZMİT TARAFINDA MÜKEMMEL YERLER VAR İZOFF(İZMİT OFROAD KLÜBÜ)GERÇEKTEN GEZİ YAPTIĞI ZAMAN MÜKEMMEL YERLERE GİDİYORLAR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri