Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyenipazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,832

Etiketler

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

kyenipazar' Alıntı:
Herkese merhaba , şimdi bazı arkadaşlar bana kızacak ama merak ettiğim birşey var.
Off road gezilerimiz başlığı altında birkaç bölgedeki birçok off road gezisini okudum fotolara baktım.

Fordcu doccu ofrodcu herkezi fena kızdırdın vinçlerler valla

bence herkes kendi çapında offroad yapıyor hafife alınmamalı türkiyede hard offroad yapan birçok insan var hemde bayağı bi extrem koşullarda ama hafif ofroad yapanlarda var sonuçta offroad. piknik meselesine gelince herkes bi etaptan sonra veya gezi sonrası arkadaşlarıyla mangalını yakıp birşeyler yiyebilir.. ;)

darktreys' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67041.0

;D

Bu fotoları bildiğim için zaten populist bir konu olmuş demiştim. ;)
Bu grupta birbirini bilen herkes zaten offroad yapıldığını biliyor...

Konuyu açan arkadaşın söylemek istediğini yanlış anladunız hepiniz, heleki Yaşar bey sizin çıkışınız yersiz olmuş kusura bakmayın.Beyefendinin söylediği açılan konularda görsel anlatımların zayıflığı ve daha çok yeme içme kısmının fotoğraflanması yüzünden.

Sebebi bence şu; fotoğraf çekmek bir kültürdür, sanattır.Bu sanata ve kültüre yurdumda az kişi sahiptir.Bence tek neden bu.Bazı guruplarda çoğu zaman çok güzel görseller oluyor.Bu eksiklik demek değilki sert gerçek offroad yurdumuzda yapılmıyor.Yapılıyor ama iyi servis edilmiyor diye düşünelim.

ekliyeyim o zaman karadağda resim çeken arkadaşın resim kültürü iyiymiş.

cevap vermeye lüzum görmediğim kişi haricinde herkese mesajları için teşekkür ederim.

Özellikle trabzon off road klübüne.
Çok basit birşey yazdım , yine de yanlış anlayıp hey heylenmenin ancak kompleks sahibi cahillere mahsus olduğu bir kez daha ortaya konuldu. Neyse.

Yavuz bey tekrar izah etmiş teşekkür ederim , ben herhalde fotoğraf kültür işidir o yüzden yabancılarda daha hoş kareler var deseydim , vay sen bize kültürsüz mü diyorsun diye girişenler olacaktı.
Anlamayanlar bir daha okusun , ben yurtdışı gezilerini övüp bizde off road yapılmıyor demiş miyim ? Yazımda 3 yerde iyi pilotlar ve iyi hazırlanmış araçlarımız var bunu biliyorum diye belirtmişim , şimdi söyleyin bakalım küçümseme nerede ?
Bizde off road yapılmıyor cümlem nerede ?
Yabancılar bu işi daha iyi biliyor sözüm nerede ?
Yavuz beyin dediği gibi bu kültür işi , fotoğraf çekmenin , dans etmenin , iletişim kurmanın , otobanda sürmenin bile kendine özgü kültürü vardır. Dans kültürüne hakim olmayan bir adama cahil denmez , fotoğraf kültürüne hakim olmayanlara denmeyeceği gibi.
Olayın yurtdışında ucuz parça olması vs ile de ilgisi yok, xj kasaya 35.0000 lira para harcayıp sonra da bu pahalı bi araç oldu ben bunu araziye çıkartmayayım diyen gerçek off roadçı yoktur , zaten ya o parayı verip hazırlamaz ya da hazırlama amacına uygun olarak kullanır. Sitemizde örnekleri çok...

Fotoğraf ve video göndererek belki de unutulmulş kareleri gündeme getirenlere saygı ve teşekkürlerimle.

bu arada populist konu isteyenlere de önerim:

"Hangi Cherokee ? xj , zj , wj ?" :smiley:

xj kasaya 35.0000 lira para harcayıp sonra da bu pahalı bi araç oldu ben bunu araziye çıkartmayayım diyen gerçek off roadçı yoktur , zaten ya o parayı verip hazırlamaz ya da hazırlama amacına uygun olarak kullanır..

Olmazmı hocam neler var bir bilsen Zj ler xj ler toyotalar yapılıp caddelerde geziyor gördükleri tek çamur yağmur sonrası asfaltta oluşan çamur....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.