Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında
cevap vermeye lüzum görmediğim kişi haricinde herkese mesajları için teşekkür ederim.
Özellikle trabzon off road klübüne.
Çok basit birşey yazdım , yine de yanlış anlayıp hey heylenmenin ancak kompleks sahibi cahillere mahsus olduğu bir kez daha ortaya konuldu. Neyse.
Yavuz bey tekrar izah etmiş teşekkür ederim , ben herhalde fotoğraf kültür işidir o yüzden yabancılarda daha hoş kareler var deseydim , vay sen bize kültürsüz mü diyorsun diye girişenler olacaktı.
Anlamayanlar bir daha okusun , ben yurtdışı gezilerini övüp bizde off road yapılmıyor demiş miyim ? Yazımda 3 yerde iyi pilotlar ve iyi hazırlanmış araçlarımız var bunu biliyorum diye belirtmişim , şimdi söyleyin bakalım küçümseme nerede ?
Bizde off road yapılmıyor cümlem nerede ?
Yabancılar bu işi daha iyi biliyor sözüm nerede ?
Yavuz beyin dediği gibi bu kültür işi , fotoğraf çekmenin , dans etmenin , iletişim kurmanın , otobanda sürmenin bile kendine özgü kültürü vardır. Dans kültürüne hakim olmayan bir adama cahil denmez , fotoğraf kültürüne hakim olmayanlara denmeyeceği gibi.
Olayın yurtdışında ucuz parça olması vs ile de ilgisi yok, xj kasaya 35.0000 lira para harcayıp sonra da bu pahalı bi araç oldu ben bunu araziye çıkartmayayım diyen gerçek off roadçı yoktur , zaten ya o parayı verip hazırlamaz ya da hazırlama amacına uygun olarak kullanır. Sitemizde örnekleri çok...
Fotoğraf ve video göndererek belki de unutulmulş kareleri gündeme getirenlere saygı ve teşekkürlerimle.