hoş geldiniz bir katılım listesi hazırlıyoruz kendinizi eklerseniz memnun oluruz ayrıca gezi parkuru ve başka aklınıza takılan her şey için hertürlü öneride bulunabilirsiniz, sorabilirsiniz.
zaten katıldınız, listeye kendimizi ekliyoruz yani katılmak isteyen kopy paste yapıp kendi ad soyad ve aracını yazıp kendisi ekliyor avatarda isim soyadı ve araç yazılı değil ben ekliyorum siz düzeltirsiniz
1- Ahmet Ömer Bilgün L200
2- Serkan Kahraman Suzuki Vitara
3- Kuntay Ertok Range Rover sport ( tekrar hoş geldiniz )
zaten katıldınız, listeye kendimizi ekliyoruz yani katılmak isteyen kopy paste yapıp kendi ad soyad ve aracını yazıp kendisi ekliyor avatarda isim soyadı ve araç yazılı değil ben ekliyorum siz düzeltirsiniz
1- Ahmet Ömer Bilgün L200
2- Serkan Kahraman Suzuki Vitara
3- Kuntay RR
ahmet Abi Tem Otoyolu Kavacik Kavsagindan Riva Polenezkoy İstikametine Giriyoruz Hic Bir Yere Sapmadan Dumduz Devam Ediyoruz. Soguksu Tabelasindan Sonra Sagda Acr Loft Avm Mevcut Vw Ve Migros Tabelasinin Oldugu Yer.
beyler Bu Geziyi Anadolu Yakasında Düşündük Kemerburgazda Güzel Parkurlar Var Ama Gurubu Ve Araçlarımızı Yeni Tanıycaz Kemerburgazda Bir Anda Sert Bir Parkura Girebiliriz Bu Gezimizde Hem Tanışır Hem Daha Kontrollü Daha İyi Bilinen Bir Parkurda Gezeriz Diye Düşündük
sizler İçinde Uygunsa Bekleriz