Off Road Gezisi Planı ( 06 Nisan 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,325
Ynt: Off Road Gezisi Planı ( 06 Nisan 2013)

Serkan Mangal Yazıyorum Bir Şey Demiyorsun Armanda Gelmem Diyor Arazide Mangalsız Kalmıyalım :smiley: ;) :d ;d

Etiketler

:d

benim Gülümsemeler Çıkmıyor :smiley:

çıktı Galiba

bu Arada Fotoğraf Makinası Video Kamera Ne Varsa Getirelim ;d

[table][tr][td]bozo' Alıntı:
her Zaman Başımızın Üstünde Yerin Var Asla Kalp Kırmak Gibi Bir Amacım Olamaz Görüşmek Üzere
Şaka Yapıyorum Ömer Abi, Yoksa Ben Bilmezmiyim Seni :smiley:[/td][/tr][/table]

serkan Mangal Yazıyorum Bir Şey Demiyorsun Armanda Gelmem Diyor Arazide Mangalsız Kalmıyalım :smiley: ;) :d ;d
abi Zaten Bende De Mangal Yok Ki Gelseyidim De :d[/td][/tr][/table]

junior' Alıntı:
iş Dolayisi Ile Bitiremedim İşlerimi :(

junior' Alıntı:
abi Zaten Bende De Mangal Yok Ki Gelseyidim De :d

dünyanın İşini Kim Bitirmiş Boş Ver İşi Mangal Bahane Bulunur Bir Yerden Sen Mangalıda İşide Boş Ver :smiley:
bu Dünyaya Çalışmayamı Geldik Yaf Ovrod Yapcaz :smiley:

Bulusacagimiz Yerde Komsu Firin Mevcut. Ekmegi Burdan Aliriz. Kahvalti Yapmayanlarda Kahvaltilik Birseyler Alabilir. Kurek Mangal Halat Semaver Demlik Sandalye Dal Makasi V.s Ne Varsa Alalim Lazim Olur.

hakan555' Alıntı:
bulusacagimiz Yerde Komsu Firin Mevcut. Ekmegi Burdan Aliriz. Kahvalti Yapmayanlarda Kahvaltilik Birseyler Alabilir. Kurek Mangal Halat Semaver Demlik Sandalye Dal Makasi V.s Ne Varsa Alalim Lazim Olur.
aman Dalsız Dikensiz Bölümlerde Dolaşın
ömer Abi Siyahtır Çok Belli Oluyooo ;d

junior' Alıntı:
aman Dalsız Dikensiz Bölümlerde Dolaşın
ömer Abi Siyahtır Çok Belli Oluyooo ;d

uykunuz Gelmedimi Yaw :smiley:
zaten Hanım Bi Taraftan Boyat Şunu Diyor Bir Taraftan Çocuklar Başımın Etini Yiyor :smiley:

hakan555' Alıntı:
bulusacagimiz Yerde Komsu Firin Mevcut. Ekmegi Burdan Aliriz. Kahvalti Yapmayanlarda Kahvaltilik Birseyler Alabilir. Kurek Mangal Halat Semaver Demlik Sandalye Dal Makasi V.s Ne Varsa Alalim Lazim Olur.

çamaşır Makinası, Buz Dolabı, Fırın, Koltuk Kanepe Tv. Yazmamışın Ben Tamamlayım Dedim :smiley:

yarın Görüşmek Üzere İyi Geceler
selam Yarin Guzel Bi Gezi Olacagi Kesin İyi Eglenceler Musait Olsaydim Bende Gelirdim [/td][/tr][/table]

deco_33' Alıntı:
selam Yarin Guzel Bi Gezi Olacagi Kesin İyi Eglenceler Musait Olsaydim Bende Gelirdim

aydin Keske Gelebilme İmkanin Olsaydi.
batmayan Aracin Kalmadigi Bir Gun Oldu. Cok Keyifli Saatler Gecerdik. Sukur Kirilmadan Cizilmedende Donduk Evlerimize.

Selamlar

bu Günki Geziye Katılan Herkeze Sonsuz Teşekkürler
bu Gezi Bitti Artık Yenisine Bakıcaz :smiley:

resimler Videolar Lütfen :smiley:

:smiley: Bütün Resin Ve Videoları Bu Linkte Paylaşalım :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95749.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR