Şaka Yapıyorum Ömer Abi, Yoksa Ben Bilmezmiyim Seni[table][tr][td]bozo' Alıntı:her Zaman Başımızın Üstünde Yerin Var Asla Kalp Kırmak Gibi Bir Amacım Olamaz Görüşmek Üzere
iş Dolayisi Ile Bitiremedim İşlerimihakan555' Alıntı:hayirola Neden Gelemiyorsun Abi ?
abi Zaten Bende De Mangal Yok Ki Gelseyidim De :d[/td][/tr][/table][table][tr][td]bozo' Alıntı:serkan Mangal Yazıyorum Bir Şey Demiyorsun Armanda Gelmem Diyor Arazide Mangalsız Kalmıyalım![]()
:d ;d
junior' Alıntı:iş Dolayisi Ile Bitiremedim İşlerimi![]()
junior' Alıntı:abi Zaten Bende De Mangal Yok Ki Gelseyidim De :d
aman Dalsız Dikensiz Bölümlerde Dolaşınhakan555' Alıntı:bulusacagimiz Yerde Komsu Firin Mevcut. Ekmegi Burdan Aliriz. Kahvalti Yapmayanlarda Kahvaltilik Birseyler Alabilir. Kurek Mangal Halat Semaver Demlik Sandalye Dal Makasi V.s Ne Varsa Alalim Lazim Olur.
junior' Alıntı:aman Dalsız Dikensiz Bölümlerde Dolaşın
ömer Abi Siyahtır Çok Belli Oluyooo ;d
hakan555' Alıntı:bulusacagimiz Yerde Komsu Firin Mevcut. Ekmegi Burdan Aliriz. Kahvalti Yapmayanlarda Kahvaltilik Birseyler Alabilir. Kurek Mangal Halat Semaver Demlik Sandalye Dal Makasi V.s Ne Varsa Alalim Lazim Olur.
selam Yarin Guzel Bi Gezi Olacagi Kesin İyi Eglenceler Musait Olsaydim Bende Gelirdim [/td][/tr][/table][table][tr][td]bozo' Alıntı:yarın Görüşmek Üzere İyi Geceler
deco_33' Alıntı:selam Yarin Guzel Bi Gezi Olacagi Kesin İyi Eglenceler Musait Olsaydim Bende Gelirdim