evet şansız bir olay sonrası bize denk gelmeleri çok büyük şanstı. videoda tam anlaşılıyor mu bilmiyorum ama yangın çıkınca oradakiler telaş yaptı ve mustafa abi sakince umuta seslendi ve itfaiyeyi aramaya çalışan meraklı kalabalığa " sakin olun, o da bizde var" dedi ve ben o an koptum ;D
Ynt: Off-Road Gezisi Sonrası Murat 124 Kurtarma Operasyonu (19 Nisan 2009)
Arkadaşlar helal olsun hepinizi tebrik ederim insan olana yakışanıda budur zaten. birde düşenin dostu olmaz derler --) kazada sadece maddi hasar olması sevindirici ama nede olsa mal canın yongası. tabiki arac sahibi için sizin orada olmanız ALLAH ın bir lütfundan başka bir şey değil. yıllar önce benimde buna benzer bir olay başımdan geçmişti insan gerçekten çok aciz kalıyor
Aman boşver mantığının pirim yaptığı günümüzde yaptığınız insanlık dersini keşke üye olan arkadaşlar haricinde toplumun daha fazla kesimi izleyebilse gerçekten bravo kazasız iyi günler
Kocaman bir " HARİKASINIZ" da benden.. Allah elinize,emeğinize,ayaklarınıza ve araçlarınıza güç versin. sağlıkla ve sıhhatle herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar..Böyle ekip her eve lazım