Off-road Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AŞAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,356

Etiketler
Ynt: Off-road Lastiği

Belirttiğiniz ebatta bulamazsınız.Ancak 235*75R 15 bulabilirsiniz, oda yükseltmesiz kullanamazsınız.

evet haklısın bende yazarken tereddutteydım. saolun. yukseltıcem bıraz once lastıgı bulmam gereklı.. tesekkurler

Mehmet BECCE de İNSA TURBO lar var 205 70 15 oldukça dişli ve standart ölçüsünden 3 cm civarı çaptan büyük.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45315.msg503045#msg503045
Linki incelerseniz hem yükseltme hemde lastikler hakkında bilgi sahibi olursunuz.

Aracınızın orijinal lastik ebadı 215 65R16 dır.Bu ebatta goodyear Wrangler MT lastik var fakat fazla bulunabirliği yok, iyi araştırmalısınız. İlanlar kısmında bir arkadaşta 2. el bu lastiklerden vardı sanırım.Bu ebadın dışında yükseltmesiz MT lastik bu araçta kullanamazsınız.

Şu linke bakıp Bayram abiyle irtibata geçebilirsiniz..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44203.msg477324#msg477324

jımny ye yükseltme yapmadan 235/75/15 lastik takabilirsiniz,sitede (ben dahi takan arkadaşlar var )

yok hayır sürtme yapmıyor ben yokohoma taktım 3 cm civarı yükseldi araba yakıt artıyor biraz,çekişte fazla bir fark hisstemedim.
bu konu bir hayli tartışılıyor bende çok uğraşmıştım lastik işiyle hatta bi başlıkta açtım bunla ilgili ben en güzeli h.sonu foto çekip ekliyim görselde olsun.

serkan35' Alıntı:
yok hayır sürtme yapmıyor ben yokohoma taktım 3 cm civarı yükseldi araba yakıt artıyor biraz,çekişte fazla bir fark hisstemedim.
bu konu bir hayli tartışılıyor bende çok uğraşmıştım lastik işiyle hatta bi başlıkta açtım bunla ilgili ben en güzeli h.sonu foto çekip ekliyim görselde olsun.
ben aracıma 205 70 15 insa turbo taktım onda bile 1 cm dönüşlerde kaldı sizinki nasıl yapmadı sürtme özelliklede dablunbazlara ?

horse' Alıntı:
Aracınızın orijinal lastik ebadı 215 65R16 dır.Bu ebatta goodyear Wrangler MT lastik var fakat fazla bulunabirliği yok, iyi araştırmalısınız. İlanlar kısmında bir arkadaşta 2. el bu lastiklerden vardı sanırım.Bu ebadın dışında yükseltmesiz MT lastik bu araçta kullanamazsınız.

Wrangler MT'leri hic sevmiyorum acikcasi, camurda pek memnun degiller kullananlar.

Peki 15 Jant ayarlayip kullanabilecegim Mt'ler var mi? Veya BFGoodrich AT de olur.

Arkadaşların belirttiği gibi Mehmet Becce 205 70 R15 ebadında MT lastik getirtmiş ise bu Jimny sahibi olupta yükseltme işine girmek istemeyenler için bir nimettir.Hemen kapmak lazım.

sinaa' Alıntı:
Wrangler MT'leri hic sevmiyorum acikcasi, camurda pek memnun degiller kullananlar.

Peki 15 Jant ayarlayip kullanabilecegim Mt'ler var mi? Veya BFGoodrich AT de olur.

Merhaba, bence yükseltme yapmadan 215 / 70 / 16 BFG AT en uygunu. Kesinlikle sürtmede yapmaz , takan arkadaşlar var. 1,05 cm gibide aracı yükseltir.
BFG AT'de 215 / 65 / 16 yok diye hatırlıyorum,bilginize.

jımny ye ben offroad olarak düşünmeden yazdım A/T benim lastikler kusuruma bakmayın dikkatsizlik etmişim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR