Sürtme yapmıyor mu? Standartının oldukça üstünde bir ölçü ve çekiş gücü ne alemde ?serkan35' Alıntı:jımny ye yükseltme yapmadan 235/75/15 lastik takabilirsiniz,sitede (ben dahi takan arkadaşlar var )
ben aracıma 205 70 15 insa turbo taktım onda bile 1 cm dönüşlerde kaldı sizinki nasıl yapmadı sürtme özelliklede dablunbazlara ?serkan35' Alıntı:yok hayır sürtme yapmıyor ben yokohoma taktım 3 cm civarı yükseldi araba yakıt artıyor biraz,çekişte fazla bir fark hisstemedim.
bu konu bir hayli tartışılıyor bende çok uğraşmıştım lastik işiyle hatta bi başlıkta açtım bunla ilgili ben en güzeli h.sonu foto çekip ekliyim görselde olsun.
horse' Alıntı:Aracınızın orijinal lastik ebadı 215 65R16 dır.Bu ebatta goodyear Wrangler MT lastik var fakat fazla bulunabirliği yok, iyi araştırmalısınız. İlanlar kısmında bir arkadaşta 2. el bu lastiklerden vardı sanırım.Bu ebadın dışında yükseltmesiz MT lastik bu araçta kullanamazsınız.
sinaa' Alıntı:Wrangler MT'leri hic sevmiyorum acikcasi, camurda pek memnun degiller kullananlar.
Peki 15 Jant ayarlayip kullanabilecegim Mt'ler var mi? Veya BFGoodrich AT de olur.