Off - Road Tutkunluğumun Suçlusu Sizsiniz.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wanted Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,101

wanted

gezki kendini bulup kendin olasın
Yer
ist/trabzon
evet suçlusu sizsiniz bu offroad virüsünü alamama sebep sizsiniz
bu virüs damarlarımda dolaşırken normal bir binek araba almak bana nekadar mantıklıda olsa mantıksız geliyor.
Hayallerimi gerçekleştirmel istiyorum . Bunun içinde bu virüsü bulaştıran gezenbilir ailesinden yardım istiyorum.
Haziran ayı sonu itibariyle 15000 tl bütçem olacak bu bütçeyle aranızda artık araçlı olmak istiyorum..
Kafamda birçok soru var çözümlememe lütfen yardımcı olun.

Etiketler
Ynt: Off - Road Tutkunluğumun Suçlusu Sizsiniz.

Araç olarak bana yetecek ve ekonomik olarak üzerinde oynayabileceğim bir araç istiyorum.
Bu yüzden ilk aklıma suzuki samurai geliyor .
Alacağım araçın vergi yükü işletme maliyeti yakıtı yedekparçası ve sağlamlığı önemliydi bu yüzden beni samurai ye yöneltti.
Yapılan işleride görünce beni bu araç anlatır dedim.
Ufak olması hiç önemli değil .
ben herzaman araçların insanların kişiliklerini yansıttığını düşnmüşümdür. Beni anlatan araç bence samurai pratik iş görür makul gerekli şeyler yapıldığında gösterişli

Geçmiş olsun, bu virüs çok bulaşıcıdır, bir bakman bile yeter, hemen bulaşır. ;D ;D ;D ;D

Bir dönemeçteyim iyi karar vermem gerekiyor sizin fikirleriniz ve tecrübeiz çok önemli benim için.

ilk önce yapılmış hazır bir araçmı almalıyım yoksa kendim mi hazırlamalıyım. Bu kararım için ikisinin artıları ve eksileri var kafama takılan bağzı şeyler var.

Hazır araç var yapılmış bütçemede uygun ama araziye daha önceden girdiği için nekadar zorlandı nekadar darbe aldı kestiremiyorum.
Ama yapılan işleri görüncede benim okadar extrayı kaldıracak bütçem şuan için yok. yani kendim yapsam yapılmış aracın üstüne kat kat daha harcamam gerekiyor.
Buda beni kararsız bırakıyor.

Kendimde çok uğraşmak istiyorum ama karadenizde olduğum için burada sanayi biraz tuzlu olabiliyor...

ilk önce buna karar vermem gerekiyor.

yavuz-çelikel' Alıntı:
iflah olmaz bende bu yaralar diyorsunuz yani:smiley:):smiley:)
olmazki hemde ne olmaz
VARHUB' Alıntı:
Geçmiş olsun, bu virüs çok bulaşıcıdır, bir bakman bile yeter, hemen bulaşır. ;D ;D ;D ;D
virüsü alalı baya olmuş bende ama fırsatı yeni yakalıyorum

karşılaştırma olsun diye birkaç resim koymak istiyorum
yapılmış bir araç bayada arziye girmiş gözüküyor.[attachment=1]
şimdi bunu alsam artılarım eksilerim ne olur kestremiyorum

yada bunlar gibi araçlar alıp kendim uğraşmalıyımm
[attachment=2][attachment=3]

big_21516991nvy.jpg

big_23120227seu.jpg

big_25313698e4x.jpg

Ynt: SUÇLUSU SİZSİNİZ !!!!!

yavuz-çelikel' Alıntı:
tek bir araç önereceğim size vitara alın.
vitarada düşünmüyo değilim.
şuan suzukide takıldım kaldım vergi yakıt ve modifiye kolaylığı yüzünden

standart aracım olsun istemiyorum.
Beni yansıtan ve ihtiyaçlarıma cevap verebilecek bir araç istiyorum

Yapılacaklar listemi de oluşturmaya başladım.

1.Yükseltme kiti
2.Ofset Jant
3.MT lastik

4.Tavan sepeti
5.Aydınlatma Tertibatı
6.Kazma Kürek seti
7.Benzinlik
8.Kiriko

9.Snorkel
10.Ön arka çelik tampon
11.vinç
12.çeki demiri.

13.diff lock
14.navigazyon
15.telsiz

diye uzuyup gidiyor

Aracınız şimdiden hayırlı olsun.

Aracım olmasa da okuduklarımdan sonra bütçenizi aşmayan yapılı bir aracı ustalarına göstererek almanızı tavsiye edebilirim.
Sanayi ye git gel toplama çıkarma yapmak için hem deneyim hem de maddi kaynak gerekecektir.
Bütçeniz olsa da hatalı bir düzenlemeyi düzeltmek de maliyet çıkaracaktır.
Malum hatasız kul olmaz.

Kolay gelsin diyorum.

TezzMertek' Alıntı:
Aracınız şimdiden hayırlı olsun.

Aracım olmasa da okuduklarımdan sonra bütçenizi aşmayan yapılı bir aracı ustalarına göstererek almanızı tavsiye edebilirim.
Sanayi ye git gel toplama çıkarma yapmak için hem deneyim hem de maddi kaynak gerekecektir.
Bütçeniz olsa da hatalı bir düzenlemeyi düzeltmek de maliyet çıkaracaktır.
Malum hatasız kul olmaz.

Kolay gelsin diyorum.
teşekkür ediyorum
iyi bir araştırma ve tartışmanın sonunda inşallah güzel bir araç sahibi olurum inşallah

Selamlar,

Baktığınız araçlar Suzuki Samurai. Genelde turistik bölgelerde "rent a car" cılardan çıkma olma ihtimalleri yüksek.
Bu durumda km'si fazla ve çok hırpalanmış olması da büyük ihtimal..
Ben Suzuki Vitara bakmanızı öneririm..

fastjunkie' Alıntı:
Selamlar,

Baktığınız araçlar Suzuki Samurai. Genelde turistik bölgelerde "rent a car" cılardan çıkma olma ihtimalleri yüksek.
Bu durumda km'si fazla ve çok hırpalanmış olması da büyük ihtimal..
Ben Suzuki Vitara bakmanızı öneririm..
sizede selamlar
ararken bende onlara çok dikkat ediyorum biraz daha zamanım var acele etmeden doğru karar vermek gerekiyor.
herşeyin artısını eksisini iyice değerlendirmek gerekiyor

samurai alırsam yapılmış halinin bu kocaayak gibi olmasını isterim[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

1241B.jpg

DSCN0640.jpg

IMG_0007.jpg

bide gezenbilir ailesinin yetenekli ustalarının emekleriyle yapılan hard top lar la dodikler var yapılınca çok güzel oluyor samurai de
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
samurai alırsam ilk işlerden biride hard top ve dodik olacak

11052010297-Kopya.jpg

11052010298.jpg

11052010314-Kopya.jpg

DSC01073.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR