OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mikato Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,941

mikato

SUZUKİCİ
Acil Satmam Gerekiyor O Yüzden Fiyatı Kırdım 21.500 TL ...

Ö Z E L L İ K L E R Marka = Suzuki

Sıralı Sistem Gaz... ( Ruhsata İşli ) Seri = Vitara

Çeki Demiri ...(Ruhsata İşli) Model = 1.6 JLx

3 İnç Orjınal Yükseltme Kiti ...Lastikler İle Beraber 5 İnç Oluyor ... Yıl = 1994

Rescue Team Snorkel ... Km = 173.000

30 x 9.50 R15 FEDERAL MT Lastik ... Ve OFFRoaD Jant ... Renk = Füme

OFFRoaD Tampon Ve İçinde Power 10.000 Lb Vinç ... Yakıt = Benzin + Lpg

Orjınal Döşemelerini Sevmediğim İçin Araca Komple Yeni Döşeme Yapılmıştır ... Vites = Otomatik

Port Bagaj Vardır .. Kapı = 5

Tavanda 4 adet Önde 2 adet Ve Arkada da 2 adet Olmak Üzere 8 adet Sis Farı Vardır ...

Tüm Ağır Bakımları Ve Tüm İşlemleri ÇAVDAR OTO da Yapılmıştır ...

Kazası Belası Yoktur ..

Ulaşmak İsteyen Arkadaşlar = 0535 500 09 82 Numaralı Telefondan Ulaşabilirler ...

Görüntü0188.jpg

Etiketler
Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

çok güzel araç bee geçen yolda gördüm sadece azım açık izzledim inş kıymetini bilen biri alır param olsa kesin ben alırım da ... :D

mountaineer16' Alıntı:
çok güzel araç bee geçen yolda gördüm sadece azım açık izzledim inş kıymetini bilen biri alır param olsa kesin ben alırım da ... :D
Teşekkürler .. :D

b.jpg

Görüntü0194.jpg

Görüntü0088.jpg

msurg' Alıntı:
Km, motor hacmi, model yılı gibi konularda da bilgi verebilir misiniz lütfen.
Pardon Unutmuşum Onları ...
Yıl = 1994
Km = 173.000
Araç 1.6 JLX ' tir ...

hayırlı satışlar kardeş sahibinden de takip ediyoruz ;)

Takip Eden Arkadaşlara Teşekkürler Alıcı Gözü İle Takip Edenler Oradaki Bilgilerden Bize Ulaşabilir ... :smiley:

Bu Lastik ( Silverstone MT 117 Xtrem ) Ve Jant İle 23.000 TL dir :D ((((( Federaller İle Fiyat Aynı 21.500 Tl ... )))))))
Vee Araca Get Konularak Biraz Daha Yükseltilmiştir ...
Ve Aracın Motorun da Hiçbir Sıkıntı Yoktur Araç Heryere Gösterilebilir Altınıda Hoş Durduğu İçin Sarı Yaptım Çürüğü Falan KESİNLİKLE yoktur ..

Görüntü0255.jpg

Kopyası Görüntü0254.jpg

Görüntü0240.jpg

gördüğümde çok heyecanlandım tam benlik bunu alamalıyım derken vitesinin otomatik olduğunu okudum tüm hayallerim yıkıldı

pesendide' Alıntı:
gördüğümde çok heyecanlandım tam benlik bunu alamalıyım derken vitesinin otomatik olduğunu okudum tüm hayallerim yıkıldı
Arkadaşım Öyle Diyorsun Ama Otomatik Şanzımanı Çözdünmü Yani İşi Bildin Manuel Araba İstemiyorsun Bizde Senin Gibiydik Ama Şimdi Manuel Araba Aramıyoruz Otomatik Gerçekten Çok Rahat ;).. Bi Araştırmanı tavsiye Ederim ( Manuel Sadece Ağır offroadda işe yarıyor ... :smiley:

zaten şu anki arabam otomatik şanzuman ama dediğin gibi hardoffroad da sıkıntı bizimde işimiz bu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
duster 1453

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR