Arkdaşım Sen Gerçekten bu işi biliyorsun ..Ama Ben Satınca Birdaha otomatik alırım açıkcası herzaman hardoffroad yapılmıyor sürekli yapılan şeyler kamp safari ve bu yüzden otomatik daha avantajlı Ve RAHAT. Bu arada bu araca 31'' lastikleri taktıktan sonra arazide gerçekten çok fark ediyor .. Herkese Tavsiye Ederim ...cenkcc' Alıntı:İsterseniz yanlış bilgilendirme yapmayalım manuel hard off-road yapmaz düz vites yapar gibi kulaktan duyma bilgilerle forumu okuyan kişilere yanlış bilgiler vermeyelim.Manuelde otomatik viteste çok ağır arazi koşullarında iş yaparlar hatta bazen otomatik vites dahada avantajlı duruma geçebilir.Çok zor koşullarda girdiğimiz arazilerde sizin tabirinizle hard off-road dediğiniz parkurlarda Jeep ZJ-XJ-WJ Suzuki JLX otomatiklerle defalarca gömüldük çamura göletlere ama hepside yürüdü sıkıntı olmadan...Umarım anlatabilmişimdir çok otomatik araç var piyasada hepside girer en ağır parkurlara ama sizin tezinize göre hiçbir cherokee serisi iş yapmaz çamurda ağır arazide duymasınlar valla çok kızarlar sonra Jeep sahipleri...
Arkadaşım Araçta (BRC) İTALYAN SIRALI SİSTEM LPG Var Hiç Şüphen Olmasın O konuda .. Aracınıda Satmana Ne gerek Vardı Anlamadım Madem O Kadar Kötüydü lpg söküp atsaydın .. Ama Dediğim gibi maşallah Bizim araçta o konuda gram şüphe yok ...nazım19' Alıntı:Arkadaşlar bu arabaya içim gidiyor ama cesaretimi toplayamıyorum beni düşündüren tek şey lpg kötü anılarım var lpg ile ilgili sıfır aldığım araçtan soğuttu beni ve satmak zorunda kaldım.