Offroad aracı almak istiyorum (Lütfen yardım)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kıs.kamp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,833

kıs.kamp

Yeni Üye
Öncelikle herkese selamlar Offroad'la yaklaşık 3 yıldan beridir ilgileniyorum ve artık bir Offroad aracı almak istiyorum hangi marka ve model almalıyım ve nasıl modifiye ettirmeliyim Şimdiden herkese teşekkürler :smiley:

Etiketler
Ynt: Offroad aracı almak istiyorum (Lütfen yardım)

bence suziki hem ekonomik hemde arazi kabiliyeti yüksek.grand vitara 2004. 2005 işini fazlasıyla görür.
;)

mehmet becce ye ulaşırsanız o size maliyetiyle beraber neler yapacagını söyleyebilir.
;)

Bütün forumlarda uzun uzun tartışılan konular bunlar, merak önemlidir, evet, ancak öncelikle bütçenizi gözden geçirin (en azından 5000 TL bakım ve modifiye için ayırın), nasıl gezilere gideceğinize karar verin, alacağınız arabanın modifiye masrafını öğrenin, ondan sonra ne alacağınızı kendiniz bulacaksınız zaten... Daha önce offroad aracı kullanmadığınızı düşünerek, 2000-2005 arası 2.5 veya 2.0 grand vitara tavsiye ederim, katılacağınız gezilere göre modifiyesini yavaş yavaş yaparsınız, masrafı da fazla olmaz... Almaya karar verdiğinizde usta için tavsiye verebilirim...

Selamlar ve kolaylılar dilerim.Arkadaş iyi. ufak ve ekonomk bir cengaver isterseniz .bende oldukca orjinal bir samurai var.ben başladım ama yarıda tıkandım.paranı iyi değerlendirmek isterseniz bir düşünün derim.amacım kar etmek değil.parası helal bir arkadaş a nasip olsun isterim.Modifiye konusunda da şu an piyasanın en uygun ve en verimli aracıdır.ayrıca ustalarımlada tanıştırırım.oldukca net ve şefaf bir şekilde gönül rahatlığıyla modifiye ye başlayabilirsiniz.Fazla uzatmayayım.gezenbilirdeki eski ilanlarda ve malum sitede 92 model samuraiya bakabilirsiniz.İyi aramalar ve selamlar. Tel no: 0532 337 66 26 mehmed.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.