Offroadcu Adabı!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,239

selimsani

Zirve
Yer
istanbul
Arkadaşlar belki daha önce tartışılmıştır ancak bugün yaşadığım bir olay nedeniyle bu konuyu açmak istedim... Trafikte herkese karşı saygılı olmak gerekir, bu her zaman her yerde söylenir zaten. Ancak belli bir şekilde diğer araçlardan ayrılanların bence daha fazla bir dikkatli olması ve saygısı olması gereklidir. Hele
[/size]ki bu bir offroadcuysa, çünkü tamamen demirden oluşan araçlar en küçük bir dikkatsizlikte karşı tarafa ağır hasarlar verebilmektedir. Hepsini geçiyorum eğer bu araçta belli kulüplerin isimlerini taşıyan stickerlar mevcutsa daha bir saygılı olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bir kişinin yaptığı hata yada saygısızlık üzerinde taşıdığı tüm kulüplere mal edilmektedir...[/size]Bugün akşam saatlerinde yine yorgun argın eve dönmeye çalışırken yakından bildiğimiz bir sitenin koca bir stickerını taşıyan koca bir gri cherokee sağdan ani bir çıkış yaparak az daha yanındaki taksicinin üzerine çıkıyordu, taksici dolay bir tepki olarak kornaya asıldı. Cherokee'nin içinden çıkan 30 lu yaşlarındaki arkadaşımız doğruca taksicinin üzerine yürüyerek taksicinin açık camından tekme tokat adama daldı... Biz yapma etme deyip ayırdık cherokee yi yoluna yolladık... Taksicinin yanından ayrılırken çok üzüldüm bir cümle söyledi: " Bunların hepsi böyle zaten"
Daha ne denir ki...Saygılı olalım, etrafımızdakilere örnek olalım...

Etiketler
Ynt: Offroadcu Adabı!

Bence'de;örnek olmamız lazım;fakat kamplarda falan görüyoruz;içip içip bağıranlar oluyor;birbirimize bile saygımız yok'ki :(
Zira ailesi ile çoluk çocuğu ile gelenler'de oluyor değilmi??
Güzel bir konu açmışsınız;kutlarım.

Gerçekten güzel ve önemli bir konuya parmak basmışsınız teşekkür eder tüm arkadaşlardan gereken hassasiyeti göstermelerini rica ederim.

tesbit güzel arkadaşım bu tüm klüpler ve dernekler için geçerli.bende birkaç derneğe üyeyim ve attığım adımı diğer üyeleri düşünerek ve birgün karşıma çıkacağını bilerek atarım ki olumlu yanlarını çok gördüm :D

Boloff.com'un off road makaleleri kategorisinde offroadcu kimdir ismiyle bir yazı yayınladım...
konuyla alakalı olduğu için linkini veriyorum.
Saygılar

Offroadcu kimdir? Offroadcu nedir? Offroadcu nasıl olmalı? Sahte Offroadcu'lar - http://www.boloff.com/2012/08/10/offroadcu-kimdir/

Göremeyenler için link açılımı: www. boloff. com/2012/08/10/offroadcu-kimdir

offroadcu.jpg

Saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR