Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,263
Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

SERKANEFE' Alıntı:
Otel ayarlabildiniz mi acaba ? Babamda çok gelmek istiyormuş ancak ona göre ekipmanım yok, o yüzden otelde kalması şart. Bi yer bulacağınızı söylemiştiniz yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Seben'den Nallıhan'a giderden Pavlu kaplıcaları var.........tarihi bayağı eskiye dayanır........Yeni de tesisler yapıldı........Uygun olabilir............

Etiketler

tommycan' Alıntı:
Seben'den Nallıhan'a giderden Pavlu kaplıcaları var.........tarihi bayağı eskiye dayanır........Yeni de tesisler yapıldı........Uygun olabilir............

Kamp yapacağımız yere uzak mı peki ? Kaç km 'dir bi tahminde bulunabilir misiniz ?

Her türlü 4 x 4 olurmu acaba yoksa özellikli bi aracmı gerekmekte acaba? Yaz olsa avatardaki 2 x 1 ile gelirdik mutlaka ama. ;D ;D ...

Monti' Alıntı:
Her türlü 4 x 4 olurmu acaba yoksa özellikli bi aracmı gerekmekte acaba? Yaz olsa avatardaki 2 x 1 ile gelirdik mutlaka ama. ;D ;D ...

Usta hadi sende gel bende duster 'ı mı alıp geliyorum ;)

SERKANEFE' Alıntı:
Kamp yapacağımız yere uzak mı peki ? Kaç km 'dir bi tahminde bulunabilir misiniz ?

Seben-kaplıca arası 14 km. toplamda 25 km civarı sanırım kesin bilemiyorum....kaplıcayı ararsanız yöreyi iyi bildiklerinden daha kesin km. bilgisi alırsınız...

SERKANEFE' Alıntı:
Usta hadi sende gel bende duster 'ı mı alıp geliyorum ;)
Serkanefe valla gelmek istiyorumda acaba 4 mevsim lastik ile sıkıntı olurmu diye düşünüyorum nede olsa gezinin adı "YEMEYEN GELMESİN" Kampı . ;D ;D Birde çoluk çocuğu ayarlama işlemleri var yani birkaç koşulun sağlanması ile anca olabilcek gibi.

Monti' Alıntı:
Serkanefe valla gelmek istiyorumda acaba 4 mevsim lastik ile sıkıntı olurmu diye düşünüyorum nede olsa gezinin adı "YEMEYEN GELMESİN" Kampı . ;D ;D Birde çoluk çocuğu ayarlama işlemleri var yani birkaç koşulun sağlanması ile anca olabilcek gibi.

Açıkcası bende şu son hava muhalefeti nedeniyle korkmaya başladım 4 mevsim lastiklerle.. Önümüzde bir hafta var, bakalım son duruma göre.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Biz Ankara da "Mukavva dan süt" yapıyoruz,
mucit çok icat da çok. :D

kamp alanı ya da yakınları bu işlere, Zihni Sinir projelerine uygun mu acaba ?

kareler Ankara grubun dan araklamadır ...

Kesinlikle uygundur. Birazdan kamp alanının fotoğraflarını koyacağım...

SERKANEFE' Alıntı:
Otel ayarlabildiniz mi acaba ? Babamda çok gelmek istiyormuş ancak ona göre ekipmanım yok, o yüzden otelde kalması şart. Bi yer bulacağınızı söylemiştiniz yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Adı "yemeyen gelmesin" olan bir organizasyonda otelde kalmak bana mantıklı gelmiyor ama, sizler gibi soran arkadaşlarımızda var.
Kamp alanına en yakın otel 30 km'den başlıyor...
Ben yakın otellerin listesini çıkartacağım. İletişim ve telefon bilgilerini bu listede yayınlarım.
Dileyen olursa, o otellerle görüşüp yer ayarlayabilirler.

Monti' Alıntı:

Her türlü 4x4 rahatlıkla kamp alanına ulaşabilir. Zaten Bolu - Seben yolu üzerinde kamp atacağımız için;
bu yol 7 / 24 açık tutulmaktadır.

tommycan' Alıntı:
Seben-kaplıca arası 14 km. toplamda 25 km civarı sanırım kesin bilemiyorum....kaplıcayı ararsanız yöreyi iyi bildiklerinden daha kesin km. bilgisi alırsınız...

Bilgiler 3 aşağıya 5 yukarıya doğrudur. Seben göletine 4 km yakında kamp alanımız... Oradan seben 15 dakika falan sürüyor araçla.

Monti' Alıntı:

Ayarlarsanız güzel olur.
1.5 metre karda kamp yapacak ve tahminen 50 aracın üzerinde bir katılım olacak. Bizler iyi olacağı görüşündeyiz...
Kamp ismine yakışacak... :D

Kampa çıkış yolu...

1-39.png

2-37.png

3-37.png

4-28.png

Bundan sonra koyacağım fotoğraflar Kamp Alanımıza aittir...

11-16.png

12-14.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR