KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]
SERKANEFE' Alıntı:
Otel ayarlabildiniz mi acaba ? Babamda çok gelmek istiyormuş ancak ona göre ekipmanım yok, o yüzden otelde kalması şart. Bi yer bulacağınızı söylemiştiniz yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Seben-kaplıca arası 14 km. toplamda 25 km civarı sanırım kesin bilemiyorum....kaplıcayı ararsanız yöreyi iyi bildiklerinden daha kesin km. bilgisi alırsınız...
Serkanefe valla gelmek istiyorumda acaba 4 mevsim lastik ile sıkıntı olurmu diye düşünüyorum nede olsa gezinin adı "YEMEYEN GELMESİN" Kampı . ;D ;D Birde çoluk çocuğu ayarlama işlemleri var yani birkaç koşulun sağlanması ile anca olabilcek gibi.
Monti' Alıntı:
Serkanefe valla gelmek istiyorumda acaba 4 mevsim lastik ile sıkıntı olurmu diye düşünüyorum nede olsa gezinin adı "YEMEYEN GELMESİN" Kampı . ;D ;D Birde çoluk çocuğu ayarlama işlemleri var yani birkaç koşulun sağlanması ile anca olabilcek gibi.
SERKANEFE' Alıntı:
Otel ayarlabildiniz mi acaba ? Babamda çok gelmek istiyormuş ancak ona göre ekipmanım yok, o yüzden otelde kalması şart. Bi yer bulacağınızı söylemiştiniz yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Adı "yemeyen gelmesin" olan bir organizasyonda otelde kalmak bana mantıklı gelmiyor ama, sizler gibi soran arkadaşlarımızda var.
Kamp alanına en yakın otel 30 km'den başlıyor...
Ben yakın otellerin listesini çıkartacağım. İletişim ve telefon bilgilerini bu listede yayınlarım.
Dileyen olursa, o otellerle görüşüp yer ayarlayabilirler.
tommycan' Alıntı:
Seben-kaplıca arası 14 km. toplamda 25 km civarı sanırım kesin bilemiyorum....kaplıcayı ararsanız yöreyi iyi bildiklerinden daha kesin km. bilgisi alırsınız...
Monti' Alıntı:
Ayarlarsanız güzel olur.
1.5 metre karda kamp yapacak ve tahminen 50 aracın üzerinde bir katılım olacak. Bizler iyi olacağı görüşündeyiz...
Kamp ismine yakışacak...