KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
üstad keyfinizi kaçırmak istemem. güzel bir eğlence olmuş oğlunuza ama aracınız da vinç de yok yanınızda başka bir araç da yok orada batsanız nasıl olacak?
üstad keyfinizi kaçırmak istemem. güzel bir eğlence olmuş oğlunuza ama aracınız da vinç de yok yanınızda başka bir araç da yok orada batsanız nasıl olacak?
doğaya çıkmak çocukları alıştırmak çok güzel
ama yanlız çıkma konusuna gelince çiftalan otobüs durağı gibidir ;D 1 ci olmazsa 2 ci offroad aracı muhakkak geçer geçerkende yardım eder ama tavsiyem illede yanlız çıkacaksanız arabada muhakkak bir kürek bulundurun belde taşınan küçüklerden değil büyük olanlardan yapı marketlerden alabilirsiniz karda çamurda kanalda kaldığınızda çok faydasını görürsünüz çekecek araç yada vinç olsa bile kürek gerekebiliyor
Öneriler için teşekkür ederim ;D.
hiç merak etmeyin artık ufak ufak gruplara katılmaya başladım benim aracıda park edip arkadaşların yanına otup ufaktan vinç çekmenin keyfini aldım .